Och bilen den VAR svart!

Pias bil, även Hiivatti kallad, står på P-platsen under träd från vilka det droppar ner klidd och kladd. Nu på hösten var det äntligen dags för en dusch. Frågar vi Hiivatti var det i grevens tid. Hen hade ju stått där och skämts en aning, oduschad under flera veckor, med andra bilar på parkeringen.
– Hur skulle det kännas för er själva om ni inte fick gå i duschen på tre månader, frågade Hiivatti.

Ja, hmmm… det vet vi precis. Kul hade det inte varit.

Bilen som hade sett närmast grå eller gråbrun ut visade sig vara svart! Och den sken i kapp med solen som visade sig mitt på dagen.

För mig var det nästan en märklig känsla att kunna gå till affärer efter att under en veckas tid ha varit låst till två jobb. De senaste sju dagarna har jag vaknat, ätit frukost, duschat, börjat jobba… jobbat och jobbat och jobbat… kommit hem, pusslat lite, sett på tv. Inte hunnit med att sköta varken eget utseende eller med att till exempel städa hemma.

Riktigt lika smutsig som Hiivatti var har jag inte varit, men om ni tyckt att ni sett ett troll ute i Lovisa kan det mycket väl ha varit jag 😱🤣

11 reaktioner på ”Och bilen den VAR svart!

  1. Det där är inte bra att inte kunna bry sig om sig själv. Jag ser en utbränning framför mig, hoppas inte 😀
    Varm kram från Lidköping!

  2. Vi hade också ett träd vid vår parkering som fällde ”bär”. Bilarna gick inte att få rent, bären lämnade permanenta fläckar på bilarna. Så träden fick sätta livet till och sågades ned.
    Hiivatti – det ordet fick jag ju googla. Enligt Google translate betyder ordet ”jäst”. Vilket roligt men ganska ovanligt namn för en bil. Tror Pia att bilen jäser till en bulle så småningom eller;-)

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.