Har du avlagt nyårslöften?

Jag ska försöka delta varje dag, hela året, i Orsakullans utmaning, om det är så att hon orkar hitta på nya frågor för varje månad 🙂

Själv försöker jag dela med mig av frågorna i boken jag köpte häromdagen och som jag kunde börja skriva i i dag.

Orsakullans fråga för den första januari är: Ett nytt år! Har du avlagt några löften för 2022?
Mitt svar: Nej, jag har inte gett några löften på många år. Genom tiderna har det handlat om att träna mera, röra på mig, gå ner i vikt och sådant där rätt typiskt som sedan aldrig ändå förverkligas 🙂 Nu har jag blivit barmhärtig mot mig själv och kan lova att ”jag inte börjar röka” eller att ”jag inte lovar nånting alls”.

21 reaktioner på ”Har du avlagt nyårslöften?

 1. Skoj att du kommer vara med och delta i Orsakullans tema. Det finns ju inte så många utmaningar kvar nu som man kan delta i. Eller jo, visst finns det en massa teman, men de är ofta till bokbloggare. Kul det också i och för sig, men att recensera böcker eller komma ihåg innehållet av en bok jag läst för 20 år sedan är då ingenting för mig;-)

 2. Vilken härlig bok som du har köpt! Den påminner om Orsakullans frågor. Jag har inte svarat på dem på länge, har inte hunnit. Jag hinner inte besöka alla bloggar heller. Läste tillbaka på ditt inlägg om boken.

  Där du skrev om Covid och vaccinationerna, kom jag att tänka på vad min svägerska berättade för mig igår. Hennes ena barndomsvän var en antivaxxin, för att hon hade aldrig varit sjuk. Men hon fick Covid, vägrade söka vård, dog ensam i sin bostad. Sorgligt.

  Jag har inga nyårslöften. Som du, så lever jag här och nu och är tacksam.
  God fortsättning!

  1. Ja, boken är underbar ❤ Älskar den.
   Så sorgligt med din svägerskas barndomsvän… jag vill ju inte påstå att alla som inte tar vaccinet dör. Man kanske kan dö även om man fått vaccinet.
   Men jag har förstått att vaccinerade inte borde drabbas lika hårt av covid-19 som de som inte tagit vaccinet.
   Nån professor och läkare är jag ju ändå inte.
   Tacksam för varje dag i jag får.
   Kram och god fortsättning!

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.