Slutspurt alltid på onsdagar

De tre första dagarna i veckan är hektiska och följer ofta rätt samma mönster. Tillsammans med biträdande redaktionschefen och redaktionssekreteraren läser vi texter och stiliserar dem innan de går vidare till layout. Jag planerar kommande tidningar och vi bollar en massa frågor och idéer via olika kanaler, mest Messenger och mejl.

I dag är det så kallad slutspurtsdag då allt ska bli klart så att tidningen kan gå i tryck i kväll.

Ibland går det så att jag inte kommer ut under dygnets ljusa timmar och då har jag inte så många fotoalternativ. Men det går ju att drömma sig bort till Orange County i Californien, varifrån jag fått detta postcrossingkort. I dessa tider då jag ogärna reser på riktigt blir det lite så där som förr i tiden, då man inte heller hade möjlighet eller råd att resa. Då kanske man såg på bilder i tidningar eller i böcker, innan teven och datorerna kom.

Orsakullans utmaning igår var ”Ett organ” och jag kom att tänka på hörsel, syn, känsel med mera. Plus det faktum att huden är kroppens största organ.

I dag ber hon oss fylla i meningen ”I skolan var jag den som…”.
Ja, åtminstone var jag den som gjorde rektorn orolig då fick dåliga betyg i många ämnen och inte brydde mig. Det var viktigare att räkna dagarna till 18-års födelsedagen 😀 Men jag tog studenten sedan ändå, och det blev en helt hyfsad människa av mig.

3 reaktioner på ”Slutspurt alltid på onsdagar

  1. Då blir det lugnt ikväll. En resa kort eller lång är något man längtar efter. Organ då tänker jag på hjärtat.
    Kramar från oss

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.