Hoppas Mandelmanns ger mig ro

Av olika anledningar har det varit en tung dag i dag. Det blir ju så ibland. Alla dagar kan inte vara superglada toppendagar.
Jag har en tendens att leva mig in i andras liv, tar del av deras bekymmer och kan inte alltid stänga av sådant. Det är ju inte enbart av ondo att kunna känna empati, men då jag börjar grubbla på nätterna hur det ska gå för någon som står mig nära och har det svårt – då blir det ibland för mycket.

När tekniska problem läggs på allt detta och en ganska hård takt på jobbet för att få tidningen klar, då blir det också för mycket.

Jag åkte till S-Market och handlade lite sånt som jag behöver till kylskåpet och köpte då även denna bukett till mig själv.

Vi har haft ett par dagar utan snöfall och dessutom plusgrader så nu ser bilen så här fin ut ❤
Men nyss då jag tittade ut genom fönstret, tisdagskväll vid 17.45, snöar det igen.
Hoppas ett av mina favoritprogram, Mandelmanns på Sveriges TV4, kan ge mig en timme av lugn och ro och vardagsglädje i kväll.

21 reaktioner på ”Hoppas Mandelmanns ger mig ro

 1. Livet är ju en berg- och dalbana. Man kan bara hoppas att det innehåller fler berg än dalar om man säger så.
  Bra att du var omtänksam mot dig själv och köpte en bukett! Helt rätt tänkt där:-)

 2. Ibland är livet jobbigt och när någon inte mår bra snurrar det i huvudet. Du kan säkert koppla av med Mandelmanns i kväll. Många kramar från oss och Minton skickar en puss
  ♥♥♥

 3. Jättefin bukett och du gjorde helt rätt med att köpa den. Jag gör det också när jag tycker att jag är värd det. Det här med vänners problem kan bli en belastning och jag tycker att man blir känsligare och känsligare ju äldre man blir. Önskar dig en bättre dag imorgon. Kram!

  1. Ja, jag har också kommit fram till att det kan vara en åldersrelaterad fråga.
   Sedan brukar jag tänka att motgångar och svårigheter också behövs, hur ska man annars kunna känna glädje och att man nån gång är på topp?
   Kram!

 4. Skönt med lite TV avkoppling och en blombukett efter en sådan dag. När vänner/släkt har det jobbigt, brukar det hjälpa mig om jag på ngt sätt kan hjälpa helt konkret. Handla mat, koka ngt och föra hem till hen, eller på annat sätt hjälpa till. Fråga vad hen kan tänkas behöva. Ibland är allt ett öra via mobilen som behövs. Ngn som lyssnar och stöttar på det viset.
  Hoppa onsdagen åtminstone blir lite mindre hektiskt på jobbet. 🤞😃

  1. Tack för omtanke och råd ❤
   Onsdagen blev inte mindre hektisk, eftersom vi hade strul med fakturor och då ringer MÅNGA 🙂
   Men det du säger – om att man kan finnas till i vardagen eller "bara" lyssna – det stämmer.

 5. Ja visst ger Mandelman ro och all den fantastiska grönskan vid deras fina kullar i skåne. Här är det bara vitt minsann och lär väl så förbli i flera månader till. Vilken fin bukett du fått tag i. Tror jag ska köpa en bukett tulpaner nästa gång jag är på affären. Det ger också lite glädje och ro.

 6. Dina känslor och empati för andra visar vilken fin människa du är.. hoppas du slipper allt för många sådana dagar..stor kram till dig.. 🤗♥️👍

  1. Tack Nicki ❤
   Ibland är jag lite FÖR engagerad, sker mycket på bekostnad av min egen ork då.
   Men då det gäller nära och kära och vänner har jag svårt att inte bry mig.
   Kram!

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.