Våren kom till Lilla My med bus på lut

Vaknade upp till en krispig morgon med sol. Det kan vara kring minus åtta på natten, men ett par grader plus utlovas nu för de närmaste dagarna senast på eftermiddag. Lite sol även då och då.
Fåglarna ger hals så fort solen visar sig ❤ De vill lika mycket som jag att våren ska komma.
I morse lyste solen också så här vackert på ett par av mina älskade växter.

Jag sov lite bättre natten mot i dag. Bra är det ändå att inte veta vad som väntar en under arbetsdagen 🙂 I dag blev vi nedringda, helt förståeligt då man ser det ur prenumerantens perspektiv, då ett tekniskt missöde ledde till att påminnelsefakturor gick ut till läsare som redan betalt för sin tidning 😱 Hela dagen har flera av oss som jobbar för NÖ svarat på frågor, förklarat, bett om ursäkt och sagt att fakturan kan slängas.
Svag för Muminmotiv och extra svag för Lilla My, det är jag. I dag köpte jag den här tallriken där det redan är vår hos Lilla My. Lite klurig ser hon allt ut. Jag tror inte att hon är arg, hon har bara massor av funderingar i huvet och bus på lut!

19 reaktioner på ”Våren kom till Lilla My med bus på lut

 1. Så skönt att du sovit lite bättre. Det ställer till problem när tekniken gör fel. Lilla My ser väldigt fundersam ut.
  Kramar från oss

 2. Lite sol även här. Men det bästa av allt nästan fem plusgrader. YESSSSS:-)
  Gissar att dina fina blommor älskar varenda solstråle som träffar dom:-)

 3. Jag har älskat Lilla My sen åratal tillbaka. Hon är liksom urkraften.
  Jag kallar ju min dotter Sarah´s familjehemsdotter för Lilla My också i bloggen, precis en sån där som kan explodera av ingenting och allting och är sockersöt däremellan,
  Kram!

 4. Vad jobbigt att det blev fel inte roligt när folk blir arga..jag har nu avslutat mina årsredovisningar som Gode man och allt gick bra.. en enorm lättnad..👏 era Mumin är så fina tallriken var så söt..har också vaknat till sol idag.. känns toppen.. ☀️ kram 🤗

 5. Så förargligt med missödet! Lilla My är klurig och sitter och funderar på nya bus. Jag ska komplettera mina Muminböcker, några har vandrat iväg ur hyllan.

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.