Ny hårfärg och ledig fredagskväll med läsning

Jag har saknat tid för att läsa tillräckligt mycket. Jag har alltid läst mycket, allt från böcker till tidningar och bloggar. De senaste 2,5 åren har jobbet slukat mycket av min tid. Jag läser förvisso i jobbet, för jobbets skull, men det här med böcker har tyvärr nästan fallit bort. Inga deckare på länge, däremot flera böcker med mental vägledning. De kräver inte läsning varje dag för att jag ska hänga med i någon handling.

I dag köpte jag inte Helsingin Sanomat då jag börjat prenumerera på Hufvudstadsbladet, papperstidningen fredag-lördag-söndag. Lönlöst att ha den från måndag till torsdag, hinner inte läsa då. Östnyland har jag haft som digital prenumeration men den avslutade jag då den ingår i ”Hbl tre dagar”. Nu får jag läsa alla KSF Medias tidningar digitalt, så jag tycker jag gjorde ett bra beslut.

Tycker ibland också om att gotta mig åt glassiga magasin, och på framsidan till ”Allt i hemmet” var det rubriken ”Ordning och reda, checklista för hela året” som lockade.

Inpackad för att få slingor i håret.
Slutresultatet och en selfie som jag var nöjd med efter FÖRSTA försöket! Jag har grå inslag i håret men de bäddas fint in här, tycker jag själv.

Återkommer ännu ikväll till Fem en fredag med Elisamatilda, frågor och svar.

12 reaktioner på ”Ny hårfärg och ledig fredagskväll med läsning

 1. Du är så snygg i slingorna och en perfekt selfie. Har aldrig lyckats med det. Köper de fina magasinen ibland men oftast någon trädgårdstidning.
  Kramar från oss

  1. Köper också fina magasin bara då och då, varannan månad kanske.
   En dag lyckas även du med selfien, det här var första gången jag blev nöjd med första bilden. Selfies brukar bli så förvrängda.
   Kram!

 2. Papperstidningar förutom lokaltidningen Mitti har vi inte haft på minst tio år. Tidningarna på nätet är ju mera uppdaterade än pappersvarianterna. Sedan lusläser jag alltid lokaltidningen när den kommer en gång per vecka.
  En riktigt, riktigt bra selfie. Ditt hår är helt fantastiskt! Är de gråa slingorna äkta eller färgade?

  1. Tack BP, blir glad av din kommentar. Jag har ljusa slingor blandade med mina egna grå färger och allt möjligt annat vad där finns från förr 😂 Min utväxt är på vissa ställen ännu helt mörkt brun för att inte säga svart, så jämngrått har det inte blivit – skulle annars gärna ha en grå nyans om den vore äkta, men lär får vänta på det 🙂

 3. Snyggt! Mitt hår är grått och ska förbli så 😀
  Din selfie var helt otroligt bra och dessutom så nära. Det har jag aldrig lyckats med eller så är man för kräsen.

  1. Jag har varit jättekräsen och ibland tagit 15 bilder och inte godkänt en enda 🙂
   Skulle jag ha grått hår, med jämn fin färg skulle jag inte ta slingor.
   Trevlig helg önskar jag dig!

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.