Bilder jag lovade visa

Lovade en gång i ett tidigare skede att visa bilder på tavlorna som mina väninnor Ann-Britt och Päivi gjort av kasserade smycken. Några av tavlorna finns till salu i restaurang Kapellets cafeteria i Lovisa.

Haft en rätt lång arbetsdag även i dag, avslutades med marknadsföringsmöte. Imorgon ska jag jobba bara tre timmar och sedan har jag frissa, skönt!

Bilen startade inte i dag heller men nu kom vi på att kopplingarna till batteriet var lösa. Vi har haft, och har ställvis fortfarande, så gropiga vägar att det inte är underligt alls att bilarna tar stryk. Det är menföre helt enkelt.

Det är ett pilligt jobb att plocka isär smycken och att sedan limma ihop delarna så att de formar olika mönster.

Jag har inte på länge deltagit i Orsakullans utmaning. Hon skriver att det i dag är Saint Patrick’s day och frågar om vi dricker grön öl idag? Mitt svar är nej, för jag dricker inte öl överhuvudtaget. Däremot dricker jag grå Long Drink 🙂

Frågorna i boken ”En fråga om dagen” har jag också svarat på ända sedan jag köpte den och inledde noterandet vid årsskiftet. Frågan för i dag är: Har du provat något nytt i dag? Hur jag än grubblar kommer jag inte på att jag skulle ha gjort något nytt i dag och inte har jag provat nya kläder heller. Inte ens ätit nåt jag inte ätit förr.

14 reaktioner på ”Bilder jag lovade visa

 1. Har också svarat varje dag men ibland blir det stopp. Har inte hittat något svar på dagens fråga. Jag dricker öl men inte grön.
  Kramar från oss

 2. Vilket pillejobb, inte bara att ”skruva” isär smyckena utan att klistra/sätta upp delarna på tyget också. Jättefina tavlor som är perfekta presenter till kvinnor tycker jag.

  Har heller aldrig druckit grön öl, men väl sett irländare göra det både i Stockholm och i Spanien. Älskar ”vanlig” öl, men konstigt nog bara under sommaren.

  Men visst har du gjort nåt som var nytt för dig idag – du skruvade ju fast kopplingarna till batteriet, eller åtminstone tittade du på när någon annan gjorde det;-)

  1. Hahaa – ja, jag tittade på då ägaren till bilen gjorde det 🙂
   Och tavlorna är som du säger, fina små presenter, de tar inte stor plats och det är återvinning.

 3. Jag gillar tavlorna men inte öl. Dricker jag bara om jag är bjuden och inte kan välja något annat.
  Nej, har inte provat något nytt idag heller. En helt vanlig dag.

  1. De helt vanliga dagarna behövs, rutiner likaså. Kan låta trist, men i dagens läge, när man tänker på det ukrainska folket, är det många som längtar till vardagens rutiner. Det invanda och trygga.

   1. 😆😆😆 Grön öl, jovisst är det eko öl det syftar på 🙈 jag var så trött i morse, så det klickade inte riktigt 😂 och eko öl har jag nog smakat – gröna ölflaskor finns det men innehållet är nog mera guldfärgat el gulbrunt

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.