Det är den tiden på året…

… då solen börjar nå in på min balkong på sen eftermiddag. Den värmer inte ännu så mycket, men den finns där. Bilden togs den 9 mars.

Den torkade midsommarkransen hänger kvar 😀

Tidningen för den 17 mars är klar. I morgon börjar jobbet med följande tidning som ska ut den 24 mars.

I dag startade inte bilen. Den har stått i fyra dagar och jag misstänker att någon lampa har blivit på. Fick snabb starthjälp av bilens ägare som råkade vara hemma just då. Jag hade absolut ingen panik att komma iväg, men nu ska vi hålla ett öga på vad som kan vara orsaken till att den inte ville starta. Kanske bilen bara var ledsen för att den inte att fått röra på sig på fyra dagar? Visst har bilar också känslor?

Smutsig var bilen också som bara den… inte konstigt att man blir sur då gatudammet ligger i tjocka lager på den. Att föra bilen till en biltvätt i dag är lite lönlöst, imorgon skulle den se likadan ut. Men bilens ägare sa till och med att han kan spola av det värsta hemma på gården och det gjorde han. Tack ❤

Sedan kunde jag sköta de ärenden jag hade planerat. Allt från frimärken till kuvert för tidningen och lite mat till mig själv.

Nu pusta ut efter intensiva tre dagar. Bland annat med pussel, teve och tidningar.

7 reaktioner på ”Det är den tiden på året…

  1. Stackars bil som inte ville starta. Efter tvätten blir den nog glad. Så gott att solen kommer in på balkongen och visar att det börjar bli vår.
    Kramar från oss

  2. Alltså solen värmer, det kan jag intyga. Men här står ju solen på sedan klockan 9 till cirka klockan 16:00, så det blir riktigt varmt på balkongen. Däremot tar den inte än, alltså om man önskar sig lite brun färg i ansiktet.
    Synd med bilen. Den kanske behöver ett nytt batteri. Hoppas du körde ett längre varv med Saaben så att batteriet kunde ladda upp sig en aning. Annars är stackarn nog död imorgon med. Håller dock tummarna att bilen är mera samarbetsvillig imorgon.

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.