Lokala krogar och cafeterior

Här kommer några bilder som jag tagit då jag varit på restauranger / cafeterior de senaste veckorna. Ibland glömmer jag fota interiörer, det har blivit många maträtter till exempel från Locale.

Men jag hade ett möte för en vecka sedan på Bistro Kronan. Det var väldigt trevligt att sitta i det lilla rum som har inretts med soffa, stolar och bord – som ett vardagsrum. Där finns även en del inredningsprylar till salu.

Allt som jag skriver om lokala affärer, restauranger och sånt är helt fritt från reklam. Det vill säga jag har inte fått något i gengäld från företaget, och inte sagt till dem på förhand att jag skriver om platsen. Jag köper det jag köper till fullt pris, såsom här – bjöd tre väninnor på vin och praliner.
Produkter med lokal prägel. Allt från keramik till skärbräden och böcker. De batteridrivna ljusen är inte lokalt tillverkade.
Ett fönsterskåp vid ett fönster 🙂
Café Favorit, en mysig plats med små rum som alla ser olika ut i en långsmal lokal. Här finns också konstverk utställda från och till.

11 reaktioner på ”Lokala krogar och cafeterior

 1. Vilka mysiga cafeterior. De har karaktär och kombinerar nästan nytta md nöje om man säger så.
  Det vore egentligen inte så dumt att vara en influencer och bli sponsrad av det loka näringslivet om man bloggade om ställena. Det värsta där är bara att man kanske är tvungen att ljuga. För inte kan man skriva nåt negativt när man bli sponsrad;-)

  1. Precis så är det – jag skulle inte känna mig bekväm i den rollen.
   Nu skriver jag det jag vill, när jag vill och inga pengar är inblandade. Jag kunde förtjäna pengar på min blogg, har en sådan version och även tillräckligt många läsare.
   Men det skulle skapa stress – och jag vill att bloggandet ska vara såväl kul som kravlöst.

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.