En oförglömlig fest!

Jag vet inte var jag ska börja eller hur jag ska kunna tacka alla. Jag vill berätta allt, visa alla presenter, förmedla vidare allt fint som sades under kvällen. Musiken, stämningen, dofterna. Men det går ju inte. Så det får bli några bilder nu och kanske några en annan gång 🙂

Jag skrev i inbjudningen att jag har alla prylar jag behöver, men de saker jag fick var sådana jag uppskattade. Genomtänkta, roliga, goda. Och hemmet är nu som en mindre blomsterhandel 😀 ❤
Här finns allt från ett pussel med bilder av mig och mina vänner, till presentkort, handstickade strumpor, handsnidad smörkniv och drycker av allehanda slag. Ett av korten spelar James Bonds signaturmelodi då det öppnas 🙂
Bloggvännen Ordodlaren är min före detta lärare bland annat i psykologi i gymnasiet. Hon skriver också ibland för Nya Östis. Av henne fick jag en underbar bok!
Innan gästerna kommit till festplatsen Almska Gården. En del av det dukade festbordet. Blommorna köpte jag från Dream Flower, ville att färgerna skulle hedra Ukraina, gult och blått. Det vita inslaget gör att färgerna även blir finlandssvenska, gult-blått-vitt ❤

Ett stort tack till Tora, Ann-Britt och Tina som suttit på flera festkommittémöten med mig och som ställde i ordning inför festen. Tack även till Pia och min syster Veronica för hjälp under och efter festen! En tack-annons i tidningarna ska det också bli om en dryg vecka då jag vet hur mycket pengar jag fått in på mitt konto, varifrån jag tänker skänka ett bidrag till min skolkompis Sivs barnhem, Corazon Grande i Bolivia.

16 reaktioner på ”En oförglömlig fest!

  1. Jag vågar säga att alla trivdes – annars hade de väl slunkit ut sådär halvt osynligt 🙂
   Många tackade, vi kramades – nu då de flesta vågar göra det.
   Jag är så tacksam och glad.
   Kram till dig! Min syster tyckte att kortet du hade skickat var så vackert att det borde ramas in.

  1. Ja, det gör man – som om fördämningar brast.
   Så många som var glada för att kunna ses, lite kramas, umgås, prata, äta, dricka tillsammans.
   Jag hoppas covid lärt oss något.

 1. Vilket digert presentbord – WOW! Du måste verkligen vara otroligt poppis i Lovisa. Å vilka underbara blomsterarrangemang och godsaker på faten. Så vackert upplagt småplock. En oförglömlig dag, helt klart. Skoj att din psykologilärare också dök upp. Så pigg hon ser ut. Kvinnan på samma bild som du och lärarinnan – är det din syster? Om inte kan jag bara säga att kvinnan liknar dig:-)

  1. Vad kul att höra att Tora liknar mig 🙂 Men hon är inte min syster. Hon förestår Almska gården och var ansvarig i köket under festen. En av tre som hjälpte med huvudarrangemangen.
   Igår kände jag mig verkligen uppskattad, omtyckt och älskad på många sätt. Det blev en mycket fin kväll!

 2. Det låter helt underbart. Förstår att du är överväldigande glad.
  Otroligt rolig sovbok? Så kul som helst. Hoppas att den boken skingrar tankarna och du somna med ett leende på läpparna. Kram!

  1. Ja, jag har tillsvidare bara läst några sidor. Det är en bok att gotta sig åt, att ge tid till, på samma sätt som åt Natthiko buddistmunken.
   Men ändå på ett annat sätt. Här finns fyndiga teckningar att betrakta, och verkligt fina, roliga texter.
   Kram!

 3. Haha, säger OrdOdlaren, med mera. Jo, pigg för sin ålder, men blir alltid grimaserande med ögon eller mun på bild…Vi har ett och annat gemensamt, Carita och jag! Läs ordodlaren.wordpress.com…

 4. Grattis grattis!! Så roligt att festen blev så lyckad och så fint allting ser ut! Blommorna, faten med fint upplagda läckerheter…. Och fiffiga och fina gåvor! Härligt! 🌷

  1. Ja, då man tycker att man har allt, men ändå får saker man behöver / tycker om. Då är det lyckat.
   Och då jag känner att någon tänkt på mig då hen karvat en smörkniv, stickat strumpor osv. ❤

 5. Ser ut som ett riktigt härligt kalas – och vilket välfyllt presentbord! Det är du värd Carita! Hade gärna varit med bland gratulanterna! 🌷🌷
  Önskar dig en fin start på veckan!
  Kram

  1. Oj, om jag hade haft ekonomiska möjligheter och praktiska sådana också, med utrymmet osv. – att bjuda in alla jag känner i Finland och Sverige och i världen! Så härligt det hade varit ❤ Alla kan ju inte komma då man bjuder men många fler hade vi blivit.
   Det får jag tänka på, fantisera om. Och du hade förstås varit med!
   Kram!

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.