Glad onsdag! En del av gåvorna

Alla gåvor får inte plats på bloggen, dels för att jag ätit upp dem eller så småningom dricker upp dem. Blommor vissnar och dör, men det gör ändå inte minnena av dem. Jag har långt över hundra foton på ett minneskort och jag ska spara de bästa från det i mitt personliga arkiv ❤

Det här är en smyckestavla som jag fått av Päivi. Hon har haft mig i åtanke då hon pynjat med den. Vetat vilka färger jag gillar och vilket material. Svart, grått, silver, sammet.

Andra vänner vet att jag gillar att pussla och har låtit göra ett pussel av bilder där vi alla syns ❤
Ingen har missat att jag gillar James Bond. Inte min syster heller. Det här kortet spelar upp signaturmelodin då det öppnas 🙂
Och den här SOV-boken kan jag läsa om och om igen. Texterna är roliga, kloka, fyndiga. Och varje teckning av Mauri Kunnas är så full av detaljer att jag kommer att hitta nåt nytt där minst ett år framöver 😄

14 reaktioner på ”Glad onsdag! En del av gåvorna

 1. Väldigt fina, personliga presenter som också visar hur omtyckt du är.
  Kunde inte låta bli att läsa lite i boken. Fru Krankelin som hade stickat sockor kunde jag har varit. Har precis stickat klart ett par 😂 Kram🤗

 2. Tavlan är ju helt fantastisk. Ramen är så läcker! Å det var helt nytt för mig att man nuförtiden även kan göra ”personliga pussel”. Vilken himla rolig idé, och en personlig present som är klockren:-)

  1. Exakt! Personliga gåvor är underbara att få – när många av oss inte vill ha prylar – men då det kommer sånt som sitter helt rätt!
   Inte visste jag heller att man kan låta göra så här personliga pussel 🙂

 3. Gillar smyckes tavlan för den ör i mina färger också. Häftigt med pusslet med bilder på dej och vännerna. Tycker du fick passande gåvor på din födelsedag.
  Kramar från oss

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.