Glad måndag, en gång till!

Det blev en kort cykeltur i sommarvärmen. Med hjälm på huvet blev håret varken mindre flottigt eller vackert, så ibland tänker jag då jag går till affären att andra nog kan tycka att jag ser vild ut. Munskyddet räddar ju bara halva nunan 🤣

I Kapellparken finns en trevlig konstutställning och det var så somrigt och fint där.

Tero Maksimainens skulptur under temat Luontorauha, Lugnet i naturen.
Glada fåglar av Eija Sandberg.

9 reaktioner på ”Glad måndag, en gång till!

  1. Trevligt med en konstutställning.
    Munskydd hade sina fördelar. Skönt ibland att gömma sig lite bakom det. Det där med hjälm och frisyrer … Förra hjälmen bevarade frisyren. Den senare skapade vågor i kalufsen oavsett hur kort cykelturen var. En alldeles nyinköpt plattade till håret. Den är returnerad eftersom visiret hamnade snett. Jag glömmer alltid bort att titta mig i spegeln eller kamma mig efter cyklingen och tillbringar alltså arbetsdagen eller vad den nu är med rejäl hjälmfrisyr. Någon rekommenderade en Hövding men jag skulle inte lita på att den löser ut vid en olycka och det verkar obehagligt med en tjock plastkrage.

  2. Solroserna är ju helt underbara!!! Villhöver, inten tvekan om det. Vilken cool idé att bygga solrosor på det vackra sättet. Hade jag en trädgård skulle jag inte tveka en sekund att köpa några stycken:-)

    1. Solrosorna var bland det finaste av allt i parken. All konst förstår jag mig inte på, men det behöver jag inte göra, och det finns kanske andra som gillar nåt annat där 🙂

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.