Besökte äntligen Ordodlarens trädgård

Så här glad blev Ordodlaren då jag äntligen kom på besök i hennes trädgård 😀
Jag konstaterade helt uppriktigt att det inte är längre väg från Lovisa till Sannäs än från Sannäs till Lovisa, där OO och hennes man ofta säljer sina produkter, bland annat med chilismak, på olika evenemang.
Här visar hon upp en ännu präktigt blommande dahlia.
Boningshuset inbäddat i fantastisk sensommargrönska.
Och präktiga liljor i olika färger står i full blom.
Nyttoträdgård, tror jag att det här är 🙂
Ett blick- och blomsterfång.
Och är det Skyltsöndag kan jag ju bjuda också på den här skylten från OO:s gård.

I dag firades den nationella Öppna Trädgårdarnas dag och jag visar senare bilder från en trädgård i Pernå.

24 reaktioner på ”Besökte äntligen Ordodlarens trädgård

 1. Tack för besöket du gjorde och som du delade med dig av Märtha och Öppen trädgård. Så fint allt ser ut; jag förstår att det behövs en rund rabattkrypare där som hon visst kallar sig själv:). Mycket jobb som har givit bra resultat. Heja Märtha! Tack Carita!

 2. Så roligt att du gjorde ett besök hos OO. Det skulle jag också vilja göra, men jag får nöja mig med dina bilder.
  Kram, Ingrid

  1. Det är så roligt också att vi är flera som hittat varandra och blivit bloggvänner, så att du läser och kommenterar hos OO också.
   Genom tiderna hjälpte jag henne starta bloggen och nu har hon många läsare, också från Sverige.
   Kram!

 3. Trevligt att läsa såna här kommentarer, tycker OrdOdlaren som ser både fnittrig, busig och förlägen ut på bilden, med axlarna vid öronen! Just vid Caritas besök hade vi många gäster som alla skulle uppmärksammas,så bilden togs i största hastighet… Ibland bannar jag mig själv för att jag inte ger mig tid att stanna upp och njuta! Nu är det lite lugnare, men regn skulle behövas…

  1. Jag tycker att du såg just så glad och fnittrig och överraskad ut som jag önskade att du skulle bli då jag kom på besök 🙂
   Du behöver inte banna dig själv, jag tror att B och du njuter där mellan varven.
   I söndags var det fullt upp.
   Det är också min uppgift som fotograf att se till att objektet stillar sig, inte pratar osv.
   Men jag tyckte bilden blev kul!

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.