Fina fönster, del 188

Jag har ju allehanda serier här på bloggen, en del lever bra, till exempel Glad måndag och Skyltsöndag. Andra får mer sporadiska inlägg, som till exempel Fina fönster. Fina fasader blev det fler av då jag reste mer, innan coronapandemin.

Sedan finns det vissa ”serier” ser jag som har bara ett inlägg. ”Black and white” kunde jag ju hålla bättre igång 🤔😂 Arbetsvyer har det nu blivit lite fler av då vi oftare är ute på fältet. Quess what var en gång en populär gissningstävling, utan priser.
Fina grindar, portar och dörrar – jag får skärpa mig där!
Öppna trädgårdar och Lovisabyggnader är inte svåra att skapa inlägg för.

Jag vill inte sluta med någon serie och inte har jag för avsikt att ta bort dem från bloggrollen ännu heller. Alla är kära och intressanta på sitt sätt, fanns ju någon gång en orsak till att jag började med dem 🙂

Det här fina fönstret är från sommarcafeterian/loppiset Bric-á-brac i Pernå kyrkoby.

4 reaktioner på ”Fina fönster, del 188

  1. Numera är de fina fönstren mest fotograferade här i Lovisatrakten – förr hittade jag mycket fina och extra sådana på resor.
   Få se när jag reser nästa gång.
   Kramar!

 1. Du har glömt ”Fem en fredag” och ”Selfie”. Hoppas att båda teman börjar igen den här respektive nästa vecka. Å visst har det funnit en massa utmaningar, bland annat också Fototriss, men de flesta har dött ut. Vi har nog deltagit i de flesta du och jag. Så kul att Skyltsöndag fortfarande är ”going strong”:-)

  1. Fem en fredag har jag inte listat i bloggrollen, nej. Men jag brukar nämna det i Etiketterna. Selfie deltog jag i bara då och då, det kändes tidskrävande – men jag gillar att läsa andras svar 🙂 Fototriss var också kul och Gems Weekly, men visst är det så att alla bloggare inte orkar upprätthålla utmaningar, vissa kräver ju insatser av den som börjar med dem också, som att sammanställa frågor. De krävs ju inte i Glad Måndag och Skyltsöndag 🙂

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.