LHH, Kofferdikaptenens hus

Här kan den som vill veta mer om husets invånare och historia läsa mer.
Jag bara älskar gamla spisar och ugnar som har lämnats kvar och många av dem används ju fortfarande.
Det var faktiskt rätt stor trängsel i det här huset då vi besökte det i lördags. Därmed svårt att få foton av inredning och rum. Men de gamla omålade dörrarna gillar jag också, och det massiva träbordet.

10 reaktioner på ”LHH, Kofferdikaptenens hus

 1. Vad dumt allt jag skrev försvann.. 🤔 skrev i alla fall att huset är jättefint och med mycket fint och spännande detaljer inifrån.. Jag tycker också om sådant.. Ha en fin kväll 🌃 kram 🤗

 2. Jag gillar också gamla spisar, ugnar och kakelugnar. Min särbo har det. Så mysigt som helst. Ha en trevlig onsdag men lite mindre att göra än idag.

 3. Imponerande! Det är nog ett evighetsprojekt att få huset helt klart. Huset är ju över 200 hundra år gammalt. Åt andra sidan kräver ju nya hus också att man håller efter med underhållsarbeten.
  Bordet skulle jag ta direkt. Älskar det!

 4. Jag har svårt med generationerna i den familjen… Först var jag jämnårig med Anita och Stig, nu tycker jag mig vara jämnårig med Karin, Staffan och Annika, som alla varit mina elever, och så är Staffans och Marias barn fullvuxna, etc…Träffade de två just innan de skulle ”återlämna” barnet till husägarna – utan klagomål… Trevliga människor, allihopa!

  1. Haft Anita och Stig som lärare, blivit student med Staffan och Maria, men kan ju inte begripa att de har fullvuxna barn 🤣
   Det var ju inte länge sedan vi gick i skola och hade DIG som lärare 🙂

 5. Spännande inredning och de bruna flaskorna med vid kork minns jag från barndomen. Mamma köpte svagdricka i sådana och de större stod i en träställning med handtag.
  Kramar från oss

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.