Och festen den fortsatte

Fick för snart en vecka sedan bland annat de här gåvorna av min väninna Dimi. Hon hade inte möjlighet att komma på min 60-års fest i maj. Sedan reste hon till sitt hemland och jag hade också allt möjligt inbokat i kalendern. Men i slutet av förra veckan sågs vi och då fick jag ett fint kort, en flaska mousserat, ett ljus och en rosendoftande tvål.

Jag är ju inte särskilt romantiskt lagd, om vi ser till inredning och kläder. Men kanske det finns en romantisk ådra i mig ändå eftersom jag älskar doften av rosor och rosenbuskar, tvålar och parfymer – bara doften inte är söt och dominant.

Får jag en gåva med ett blommigt ljus eller en rosa tvål, då uppskattar jag den väldigt mycket. Ljuset brinner redan om kvällarna och jag doftar på tvålen varje dag.

Får jag blommor i bukett av någon är jag också romantiskt lagd och blir väldigt förtjust och tacksam. Så riktigt lite romantiskt lagd kanske jag är ändå 😍

6 reaktioner på ”Och festen den fortsatte

  1. Sådana där doftljus gillar vi här, har en hög med olika varianter här, lite väldoft är ju aldrig fel.
    Det och värmeljus brinner varje höst och vinter hos oss, lyser upp fint ju.

    Ha en fin onsdag Carita.

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.