Basket och Vackra hem-finalister från Lovisa

Jag har aldrig varit sådär superintresserad av basket, men ju bättre det gick för Finland i Eurobasket, desto mer började jag följa matcherna. Att vi idag snubblade på målsnöret mot regerande mästarna Spanien i kvartsfinalen gjorde mig inte besviken. Tvärtom. En sådan bragd av oss att komma ens så långt!
I Finland har vi flera tv-kanaler – heheh om ni inte visste det! … och en av dem heter MTV3. Där går realityserien Suomen Kaunein Koti (Finlands vackraste hem). Tio avsnitt med tre deltagare i varje, och från de tre första har Lovisa gått vidare med husen Råbacka och Korvfabriken. Bilderna jag visar här är tagna via tv-skärmen och visar Pia Siréns och Mirella Pendolins hem. De har förvandlat Kasténs gamla korvfabrik till en underbar personlig oas.
Lite suddig bild då den är tagen via tv-skärmen men det här är köket i Pias och Mirellas hem.

Efter några veckor är det dags att rösta på vinnaren i finalen, där tre deltagare nu är klara, men sju ska ännu utses. Två av tre kommer från Lovisa, och tänk då att här finns vackra hem från hela Finland med!

10 reaktioner på ”Basket och Vackra hem-finalister från Lovisa

  1. Basket är inte min grej. Men kul att Finland även kom långt där i år. Det är Finlands år vad gäller idrott, även om Sverige tog hem Finnkampen.
    Jättekul att Lovisa gått så långt i serien. MTV var en cool musikkanal på 1990-talet, här alltså…

    1. MTV = Mainos TV = reklam-tv. Mycket reklamer där så själva programmet om husen är inte en timme såsom det står i tablån.
      Gissningsvis högst 40 minuter såsom det brukar vara med Ernst och andra program som går på kanaler där det finns mycket reklam 🙂

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.