Höstmarknad och kyrkogårdsbesök

Det arrangerades för första gången en höstmarknad på parkeringen utanför Hardom Bröd vid västra infarten till Lovisa. Ett tiotal försäljare fanns på plats. En sålde rostat kaffe, en annan dörrkransar och prydnadspumpor. Stickade strumpor och vävda mattor, honung och sylt, hembakade och inlagda delikatesser. Trevligt!
Jag köpte en krans, men den hänger inte ännu på en dörr.
Blomsterbuketterna som vi förde till pappas födelsedag för en månad sedan hade förstås vissnat och byttes nu ut till ljung och en höstblomma. Murgrönan har hållit sig fin sedan sommaren och några gröna kvistar kunde vi plocka ut från de vissnade buketterna. Hälsningar till pappa ❤

15 reaktioner på ”Höstmarknad och kyrkogårdsbesök

  1. Skoj med en höstmarknad. Hoppas det gick bra för försäljarna, så arrangeras det kanske fler marknader framöver.
    Vilka fina blomsterarrangemang på din pappas grav – väldigt vackra:-)

      1. Jag tycker inte det. Det finns några stora som man vet om , men om mindre marknader måste väl ha bilar och hitta dem. Men i Stockholm kan jag bara 3 nej 4 om jag räknar bakluckeloppis nära Valhalla. Men den är inte heller nära.

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.