Ny rutt för att få omväxling

Promenerade i dom här trakterna i dag. Det här är en del av Trädgårdsgatan. Mycket snö som ni ser och då solen värmer blir det lös snö. Men våren välkomnas!

Styrmansgränd. Jättefint med klarblå himmel och vit snö. Stundvis bitande vind, minus sex grader.

Besökte också Tokmanni för att hitta en ny vinterjacka, men den enda jag tyckte om hade polyester i sig och så fort som jag drog den av mig och vidrörde kundvagnens metall fick jag elstötar och sånt gillar jag inte.

På gamla kyrkogården var jag för att kolla om det fanns en plats där jag kunde lämna in stearinrester. Vi har personer från Ukraina som stöper om stearin i olika burkar. De används sedan som värmekälla för soldater vid fronten. Men jag hittade ingen insamlingsplats 😦

Efter promenaden bar jag in ved till min mamma och hjälpte henne med ett pussel då hon hade kört fast på en plats.

Promenaddag 149 gav 2800 steg. Få se vad jag ska hitta på då det är jubileum med dag 150 imorgon. Hoppas jag får vara frisk och kan komma ut!

20 reaktioner på ”Ny rutt för att få omväxling

   1. Förkylning med rinnande näsor, huvudvärk och matt. Men ingen feber, inte hos mig i alla fall. Än. Roger är på bättringsvägen, jag trodde jag skulle klara mig, men nähä..

 1. Vårvintern är den bästa tiden, fina bilder med blå himmel och snö. Som jag har skrivit flera gånger: strongt gjort av dig!

  1. Jag har inte hunnit med då det gäller att läsa och godkänna alla kommentarer, biland kan det faktiskt dröja ett par dagar – speciellt i början av veckan då jag har mycket jobb.
   Men tack för att du läser och kommenterar – jag ska titta in hos dig snart igen!
   Bara våren hinner lite längre och det blir varmare och snön smälter känns allt bättre.
   Kram!

 2. Vilket drömväder med helt rätt bakgrund – en blå himmel. Så vackert!
  Är det inte lite sent att leta vinterjacka nu när det blir vår;-) Precis som du klarar jag inte polyester och/eller polyuretan samt viskos. Bomull ska det vara. Inte det lättaste att hitta nuförtiden.
  Ukrainare är verkligen uppfinningsrika, men himla synd att du inte hittade en insamlingsplats. Kanske Lovisa kommunens hemsida pekar ut stället.

 3. Det är så vackert med snön och blå himmel. Istappen i stuprännan är rejäl. Ja imorgon blir det 150 dagar då får fest med något.
  kramar från oss

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.