Skugglek

Den här bilden tog jag tidigare i våras då solen började hitta in till mitt kök igen.

Ikväll ska vi ut på Östersjön och ta oss emot. Två nätter på båten mellan Travemünde och Helsingfors. Har ingen aning om hur tekniken funkar, får jag kontakt till internet. Därför gjorde jag innan resan detta förhandsinställda inlägg eftersom jag inte vill att raden av över tretusen dagliga sådana ska brista.

6 reaktioner på ”Skugglek

  1. Skugglekar är alltid välkomna, men helst med fortfarande full flaskor;-) Hoppas ni har lite roligt på båten:-)

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.