Hoppa på tåget och hälsosteg

Allt ska skrivas in i kalendern om jag ska komma ihåg saker och ting. ”Hoppa på tåget”-utmaningens ord för denna lördag är Spegling. Då passar det bra med bilden på ett vykort som jag skickade i postcrossingen till Litauen för en tid sedan.

Hälsostegen för augusti blev 72 307, alltså snäppet under målet 75 000. Troligen har jag gått över 75 000 för jag har inte alltid haft aktivitetsklockan på handleden. Dessutom finns här ett tiotal cykelturer noterade. Jag är inte längre sträng mot mig själv utan ger mig ofta klappar på axeln och säger att det jag gör är bra nog.

Flesta hälsostegen i augusti kom under Lovisa Historiska Hus den 27 augusti, 7736 visade uret då. Här en bild av ett litet vimmel på Saltbodtorget. I bakgrunden huset Vackerbacka som är till salu och som därmed inte kunde vara med som bebott objekt i evenemanget.

14 reaktioner på ”Hoppa på tåget och hälsosteg

  1. Perfekt foto till utmaningen Spegling. Mycket vackert fångad. Roligt att du hänger med och visst är det så att man måste skriva ner för att komma ihåg, så är det med mig också. Hälsosteg, grattis och hurraa, själv räknar jag dem inte men går många steg varje dag i uppförsbackar och nerförsbackar. Madeira är ju väldigt kuperat. Ha en fin helg Carita! pst. jag har lagt in din länk i mitt inlägg och låter den ligga kvar där ; du är med när du är med. Helt ok!

    1. Kul att du länkar upp till mig. Jag har redan sparat en bild för lördagen den 9 september och ska vara med då 🙂
      Att gå 1000 steg eller 10 000 steg, allt är bra – bättre än inget alls.
      Kram från Finland!

  2. Ett vackert kort med speglingar.
    Tycker det är fantastiskt att du fortfarande går dina steg varje dag.
    Kramar från oss

  3. Vykortet var väldigt vackert och stämningsfullt. Å jag måste säga att du börjar överträffa dig själv – om inte med stegen så absolut med personer på bilderna;-) Bilderna får ju liv med lite ”människo-touch”:-)

    1. Jag tackar och är nöjd för allt som kroppen klarar av nu då jag är på livets andra planhalva.
      Sker inte delningen där vi 50 ungefär, för få av oss blir äldre än 100 år.
      Kram!

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.