Fint fönster, och lite glad måndag till!

Har i postcrossingen bland mina önskemål bilder av James Bond, förstås, i första hand av Daniel Craig. Andra önskemål är Inge Lööks glada gummor, Muminfamiljen och Snobben & Charlie Brown. Dessutom har jag önskat mig bilder av fina fönster. I dag kom ett sådant från Litauen.
Visst är det här fönstret fint, så trasigt som det är. Fåglarna som sitter där, och vinrankan som klättrar ❤

Och lite glädje från helgen också som får skvalpa över till måndagsglädje. Finska landslagets fotbollsmålvakt Lukas Hradecky blev tysk mästare i tyska Bundesligan, i Bayern Leverkusen ❤ Första mästerskapet för Leverkusen och första för en finländsk spelare att vinna som kapten i ett tyskt lag! Han är en mycket sympatisk person.

10 reaktioner på ”Fint fönster, och lite glad måndag till!

  1. Vykortet med fåglarna är verkligen fint. Visste inte ens att man fortfarande kunde köpa sådana motiv.

    Och visst är det kul att Leverkusen lyckades bryta den 11-åriga trenden som Bayern München innehade. Äntligen en ny mästare. Och med tanke på förutsättningarna är det fantastiskt vad Leverkusen har åstadkommit. Extra skoj att målvakten och lagkaptenen är fån Finland:-)

    1. Ja, jag har inte annars följt tyska Bundesliga alls 😀
      Men LEVDE lite med LEVERkusen. Kul namn också. Lever kusen? Lever hästen?
      Eller lever, som engelskans ”liver”.

  2. Det där fönstret var bedårande gulligt! En sån bild som man skulle vilja måla av och hänga på väggen! Så du är en James-Bond-diggare? Jag har inte sett de senaste tio filmerna…men min favvo är Sean Connery, alla dar i veckan! Jag som läser Yle varje dag på nätet har inte sett fotbollskillen nämnas, men jag kan å andra sidan bara ha hastat förbi. Kul hur som helst

      1. Haha, du är rolig du, nu har jag spanat in snyggingen, först trodde jag att du fortsatt pratade om James Bond och att det var den nya!

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.