Dagens fråga och tom Tomflaska

Dagligt skrivförslag
När tog du en risk senast? Hur gick det?

Det är roligt att ibland haka på WordPress-frågorna, så kallade ”dailyprompt”.
Jag kanske kan säga att jag tog en risk då jag sade upp mig från en fastanställning 2016 och startade mitt eget företag. Jag hade inget stort sparkapital men jag tänkte att jag måste lita på att jag på något sätt klarar mig. Jag ville inte ha lång väg till jobbet, inte göra uppgifter som inte kändes bra, skriva sånt som andra sa att jag skulle skriva.

Med facit i hand har det gått bra. Det är i och för sig tungt att inte ha betald semester. Alla dagar innebär för de flesta ensamföretagare hårt jobb, vecka ut och vecka in.

Men sedan till en helt annan sak. En ordlek. Här har vi en tom flaska, eller en tomflaska eller en TOM-flaska 😀 Men den ska inte i återvinningen. Med Tom of Finland som tema är den en prydnad!

Och så känner jag lycka varje gång jag börjar skriva i en ny dagbok. Vet inte hur många hundra jag har, men här är den senaste som jag började skriva i igår.

6 reaktioner på ”Dagens fråga och tom Tomflaska

  1. Så Tom är även ett vodkamärke. Snyggt och flaskan är ju perfekt som vas. Stiligt!

    Visst kräver det en aning mod att ”öppna eget” som man säger här, men du har ju lyckats fullt ut. Visst är det ett hårt och ibland ensamt jobb, men du får åtminstone göra det du själv väljer och det du vill göra. Det är värt sååååå mycket.

    Så du har över 100 dagböcker – OMG. Otroligt att du har skrivit dagbok i decennier måste det väl vara om du kommit upp till sådana antal.

    1. Vet inte om det är ett vodkamärke, men det har lanserats vodka i hans namn 🙂 Gillar Tom of Finland och gillar den snygga flaskan!
      Jo, tiotusentals sidor av dagboksanteckningar… ska nåt tag plocka fram nån som är 20-30 år gammal och läsa och minnas 🙂

  2. Du satsade och det gick bra. Ibland måste man våga för att må bra. Vilken fin dagbok och flaskan är läcker.

    Kramar från oss

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.