Lovisabyggnader

Allt ska inte handla om mina flyttbestyr nu här på bloggen. Nog för att dagarna fylls av dem, och varje morgon ligger jag och grubblar hur jag ska hinna med allt.

När jag har stigit upp och kommit igång med dagen brukar sinnet lugna sig. Kanske allt ordnar sig ändå?

Det här fotot tog jag den sjätte juni då jag hade parkerat invid Kapellparken på Drottninggatan. Husets historia känner jag dessvärre inte till. Men jag tycker det är vackert på sitt sätt. De stora fönstren är särskilt fina och speciella.

Senare i dag, efter att jag har haft ett samtal med min läkare, bland annat om hur knäskadan har läkt, ska tomaterna äntligen få flytta till växthuset. Det blev inte av i söndags, för då regnade det mest hela dagen och där är en del bestyr med mylla som vi inte ville göra i hällregn.

6 reaktioner på ”Lovisabyggnader

  1. Här gillar jag att de olika fönstren ligger lite ” huller som buller” samt murgrönan på vänstra sidan av huset. Bra fångat!

  2. Har förstått att du är en person som min Make som gärna håller reda på allt genom listor. Gissar du gör lika med flyttbestyren och bockar av det du fått gjort. Brukar ju ge en viss lättnad när man ser hur mycket man faktiskt fått omhändertaget. God fortsättning med flytten!

    1. Har en del listor – ja 🙂
      Men känner mig stundvis ostrukturerad kring småprylar.
      Att benet ännu då och då är i sämre form spelar också sin roll, jag känner oro för hur jag ska klara allt.
      Men kämpar på och tack för supporten!

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.