Min mysiga kamurkka

Så här ser det ut i min kamurkka på jobbet. När jag använde det ordet på Facebook var det en annan östnylänning som sa att han nästan hade glömt bort det ordet. Kamurkka skulle han ta till heders igen.
Någon som vet varifrån ordet härstammar?
På Facebook fick jag också veta att man på en del arbetsplatser förbjudit användningen av värmeljus på grund av brandsäkerhetsskäl. Usch, så tråkigt om man skulle sätta P för ljusanvändning också hos oss. Jag har sett till att underlaget är sten och att ljuset finns inne i ett glas. Inga gardiner får fladdra i omedelbar närhet, och blommorna har jag också flyttat några centimeter bort från ljushållaren.
Det som inte syns på bilden är en svart magnettavla och väggarna som jag kan fästa papper och fotografier på med hjälp av nålar. Om man kan se till att arbetsplatsen är mysig gör man väl det, eller hur? Det ska vara KUL att komma till jobbet!

2 reaktioner på ”Min mysiga kamurkka

  1. Klart att det skall vara mysigt på jobbet, därför har jag en vacker bild på min datorskärm i datasalarna och hemma en bild av barnen. Då blir jag alltid glad när jag öppnar datorn. 🙂

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.