Att städa KAN vara roligt

Hade en massa veckotidningar som låg på en hylla under ett bord. Jag hade börjat läsa dem, men bara kommit en bit på väg.
Fick för mig att städa den hyllan. Visst dröjde det några timmar innan jag blev klar, men oj så fina bild- och läsupplevelser städstunden gav mig! En massa recept hittade jag också och tips inför vårens balkongöpping fick jag. Inte är det ju lång tid dit. Kanske jag ska skaffa en sådan där hylla som syns på bilden… Mest spännande skulle det kännas att så frön av olika slag och sedan bara se vad det blir, allt från blommor till örter.
Annars har jag i dag också tittat på resor. Franska Rivieran lockar. Bokade ännu inget men troligtvis lyxar vi till vår vardag i början av augusti. Kul att drömma om framtiden!

2 reaktioner på ”Att städa KAN vara roligt

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.