Tänk om jag fastnar med Grankullatraktorn…

Visst är det vackert med orörd vit snö? Ingen har plogat gården i dag.
Så varför känner jag oron gräva i magen? Det ska väl inte vara så svårt att komma bort från eller hem till gården då vi har en Stor Volvo? En Grankullatraktor, så som en granne sa.

Problemet är bara att jag faktiskt en gång fastnat i backen upp till gården. Och jag tvingades gräva, skuffa, backa, försöka köra upp, kämpa och kämpa i den lösa snön… medan en GUBBJÄVEL satt i sin bil och tittade på… gäääääsp, när ska den där kärringen komma ur vägen så att jag kommer bort från gården
Han lyfte inte ett finger för att hjälpa mig fastän jag gestikulerade och visade att jag behövde hjälp. Så det slutade med att jag faktiskt lyfte MITT finger (mitt mittfinger) då jag äntligen kom bort.

Hoppas gården är plogad i morgon senast klockan 10.30 då jag ska på jobb. Jag tror vi betalar bolagshyra för det…

3 reaktioner på ”Tänk om jag fastnar med Grankullatraktorn…

  1. En Volvo är inte fel men faktum är att jag har både åkt av vägen och kört fast med den V-70 jag har idag medans min gamla gick som en klocka och som aldrig orsakade mig några problem i snöväglag. Men överlag så ska ju en Volvo gräva sig fram sägs det…..även om den jag har just nu inte verkar vilja tillhöra den kategorin 😉

    Och du…..jag tror jag också hade gett fingret till den mannen i den situationen 😀 Heja dig!!

    Kram Mrs NoGood

  2. Jag har kört flera volvo och de kan man lätt köra fast med. De är väl ofta lite lätta där bak om man säger så, så man kan bli spinnandes. Tror man behöver en fyrhjulsdriven om man ska klara sig.
    Tack för kommentar hos mig!

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.