Jag hade rätt – männen dominerar i Hbl

I dag publicerade Hufvudstadsbladet en undersökning som tidningen hade gjort om sitt eget innehåll. Jag tycker det var strongt av vår koncernkompis att granska sig själv! APPLÅDER!

Undersökningen visade att också jag hade rätt då jag i fjol bloggade om männens dominans i tidningen. Jag gjorde dock inte riktigt samma slags statistik och jag följde inte upp den flera gånger i veckan. Jag kollade inte heller enbart de första nyhetssidorna så som tidningen gjort i en del av sin undersökning. Men jag räknade antal bilder av kvinnor och antal bilder av män.

Om min lilla ickevetenskapliga forskning kan ni läsa om här  (första inlägget) och här (andra inlägget).

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.