Fem dagar kvar…

I dag skriver Borgåbladet om min senaste bok, eller om att den ska komma ut. För att undvika missförstånd, som jag kanske skapat då jag sagt att det känns fantastiskt att hålla boken i sin hand – måste jag säga att Skuggor av svek på riktigt kommer ut först tisdagen den 25 september. Alltså om ungefär fem dagar.
På bilden håller jag i en annan bok, som stöd för den pärmbild jag låtit skriva ut för att använda i marknadsföringssyfte.

Till min glädje konstaterar jag också att Ingrid på Gotland nu börjat läsa min andra bok, Uppdrag Utrotning. Sedan någon månad tillbaka läser jag kontinuerligt hennes blogg, Livet efter 70. Det är en underbar, helt okonstlad vardagsblogg som du hittar här.

I kväll börjar för övrigt innebandyligan i Finland. Ni som följt min blogg en längre tid vet att mitt hjärta klappar varmt för Lovisa Tor. I dag åker vi till Esbo för att möta Oilers. På söndag spelar vi hemma mot fjolårets silverlag SSV. Ska försöka knäppa bilder och blogga lite om det också.

3 reaktioner på ”Fem dagar kvar…

 1. Tack snälla Carita för en bra läsupplevelse!

  Nu har jag läst ut din bok och jag tycker mycket om den!

  Jag har en son som är homosexuell, så ämnet i boken gjorde att jag nästan var lite rädd för att läsa den, men din skildring av Adrian och Lucas och deras förhållande är skildrat på ett sådan ömsint och innerligt sätt. Jag hoppas verkligen att de ”får varandra” på riktigt till slut. Och så är ju boken spännande också, jag kunde inte släppa den nu i eftermiddag utan var tvungen att få se hur det skulle gå för Lucas.

  Min son bor tillsammans med sin fästman här i Visby och de har bott ihop i 14 år nu och har ett väldigt bra liv. Det var en sorg när jag först fick reda på att han var homosexuell, för jag hade ju önskat honom ett ”vanligt” okomplicerat liv med fru och barn och så var jag ju så rädd för homofoberna och vad de skulle säga. Men allt har gått bra både socialt och i arbetslivet för både Krister och hans fästman.

  Jag vill gärna göra en sida om dig och ditt författarskap till min Bokhylla – är det ok om jag lånar bilden av dig som du har på din hemsida där du sitter med Skuggor av svek? Jag skriver givetvis i vem som är fotografen.

  Kram, Ingrid

 2. Oj, så rörd och glad jag blev av ditt svar här!
  Klart att du får låna bilden av mig från hemsidan – vem blir gladare än jag för det!
  I följande bok skriver jag mer om Adrian och Lucas, deras förhållande fördjupas – utan att jag avslöjar mer här.
  Hoppas därför du vill läsa den boken också.

  Jag har inga homosexuella i min släkt, men nog vänner som är lesbiska och bögar. Jag vet inte varför jag känner så starkt för dem, eller för minoriteter i allmänhet. Det bara är så.

  Jag tror jag förstår hur du kände då du första gången hörde/förstod att din son var homosexuell. Den där oron för hur andra ska reagera.
  Men som förälder, syskon, släkting eller vän kan man välja sida – att acceptera, försöka förstå och älska utan förbehåll – så som jag ser att du gör. Då visar man prov på empati, styrka, kärlek.

  Oj, oj – det finns så mycket jag skulle vilja skriva om det här – men just nu får det stanna vid det här .

  Stort tack för ditt inlägg här – för att du delade med dig av dina kloka tankar.
  Kram!

  1. Tack Carita, då lånar jag ditt foto!
   Jag kommer absolut att göra en beställning av din nya bok, för jag är så nyfiken på hur det kommer att gå för Adrian och Lucas.
   Kram, Ingrid

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.