Nya glasögon och historien om löken i kundvagnen

Så här ser dom ut. Mina nya glasögon. Valde en lite mindre modell eftersom jag har ganska mörka ringar under ögonen. De behöver sannerligen varken framhävas eller förstoras.
Jag vill vara djärv då det gäller form och färg. Här är formen kanske mer traditionell, men färgen gillar jag!

Från det ena till det andra. Började med att lägga en liten lök  i kundvagnen då jag handlade i den stora livsmedelsaffären. Jag skulle ha mycket annat också, men fick plötsligt lust att kuta runt i butiken med bara den lilla löken i vagnen. Och fort skulle det ha fått gå. Den lilla löken skulle ha gastat av förtjusning där den skumpade runt. Folk skulle ha tittat långt efter oss och då vi slutligen andfådda kom fram till kassan hade jag som sagt inte haft något annat än en lök för femton cent i min vagn.

Tror ni det här hände på riktigt? Nej. Tyvärr inte.
Men idén fanns och fantasin skenade i väg 😀

7 reaktioner på ”Nya glasögon och historien om löken i kundvagnen

 1. Fantasier är till för att förverkligas…go for it. Kan vara kul att se kassörskans reaktion på hela löken du tar upp från vagnen :). Snygga brillor..ja ni mörka skönheter klär ju i färger..vi blekfisar får hålla oss till mer jordnära färger..så att vi smälter in liksom…och försvinner..och blir osynliga..typ…ungefär..eller nåt.

  1. Ta och testa starka färger, jag tror de klär dig också! Be andra säga vad de tycker, själva är vi ofta för anspråkslösa och så är vi också vana vid att vara på ett visst sätt – har svårt att bryta mönster. Säger signaturen ”En som VET, som alltid klär sig svart” 😀

   1. Ok..svarar signaturen “En som VET, som alltid klär sig svart”…nästan i alla fall:)

 2. Det är konstigt att vi inte kan göra så när vi är vuxna. Det är så många regler och krav vi måste anpassa oss efter. Vad skulle hända om vi alla släppte alla hämningar och gjorde precis det vi vill?
  Skulle det bli kaos eller skulle vi bara må bättre och få en friare värld?
  Kram!

  1. Visst är det konstigt… så som jag skrev i ett tidigare svar här – varför kan vi inte vara lika spontana som små barn? Tror att världen skulle te sig gladare då och vi skulle, som du skriver, må bättre!

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.