I väntan på våren…

Boken "Puutarhassa kotini".
Bild ur boken ”Puutarhassa kotini”.

… satt jag på jobbet och bläddrade i boken ”Puutarhassa kotini” som getts ut av Mia Grönstrand och Katja Juurikko.

Mia bor i Kuggom i Lovisa, hon är journalist och har jobbat bland annat på Loviisan Sanomat och på tidningen Uusimaa.

Att få bläddra i böcker och njuta av vackra bilder och inspirerande texter är en del av mitt jobb. Kanske inte så flashigt som det låter, eftersom jag förväntas göra mycket annat också – men boken gav mig hopp om att det blir en sommar också i år.

6 reaktioner på ”I väntan på våren…

 1. Det var en vacker bok och visst piggar det upp att få bläddra och titta på vackra bilder. Snart, snart är våren här och inför sommaren har man ju stora förhoppningar. Efter en så här lång vinter MÅSTE det bli en kanonsommar!
  Kram, Ingrid

  1. Det hoppas man förstås! Sedan finns det alltid väderspåmän som skjuter ner alla hoppets ballonger och säger att vi får regn från midsommar till slutet av augusti 😦
   Vägrar tro på dem.

 2. Visst måste vi tro på en sommar även i år. Jag tycker nog att det finns hopp om vår i alla fall och det är ju en ganska bra början 😉

  1. Sommaren kommer – det får vi lita på. Hurudan den blir är väl en annan sak. Å andra sidan kräver jag inte sex veckor hetta, bara det inte heller regnar sex veckor 🙂

 3. Först vill jag ha en lång smygande vår. Inte en där allt slår ut direkt och det nästan blir sommar med en gång. Idag har vi bara en liten sträng snö kvar i Ystad. Det har regnat i natt så kanske är det sista dagen med snö för denna säsong. Mysigt att höra fågelkvitter som tränger igenom. Idag är en speciell dag för mig. Jag ska skicka efter ett provtryck på min debutroman. Om du vill kan du se framsidan som jag bjöd på igår i bloggen. Erkänn att vi fick till en skapligt lockande bild. Hoppas att många tycker det som aldrig har hört talas om Bosse Lidén. Jag vill att de ska bli sugna och vända på boken och läsa baksidetexten. Kanske bjuder jag på den i nästa vecka. Ha en fin helg. Hoppas att det gick bra med ditt främmande.

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.