En förlust som sved

Klockan är 15 och Tors supportrar äntrar bussen för att ta sig till Villmanstrand i östra Finland. Där ska Tor möta NST i innebandyligan klockan 18.
Klockan är 15 och Tors supportrar äntrar bussen för att ta sig till Villmanstrand i östra Finland. Där ska Tor möta NST i innebandyligan klockan 18.
Matchen ska snart börja. En del av Tors supportrar har satt sig. Den här gången kom varken trummor eller brandsirén med, vilket betydde att vi inte hördes riktigt lika bra. Bilden är tagen från pressläktaren där jag satt och skrev onlinerapport.
Matchen ska snart börja. En del av Tors supportrar har satt sig. Den här gången kom varken trummor eller brandsirén med, vilket betydde att vi inte hördes riktigt lika bra. Bilden är tagen från pressläktaren där jag satt och skrev onlinerapport för ÖN:s webbsajt.
Matchen började bra. Efter första perioden var läget 2-2, efter den andra 4-4. Här kämpar Niklas Andersson (till vänster) och Rasmus Horn om bollen. Foto: Benny Liljendahl
Matchen började bra. Efter första perioden var läget 2-2, efter den andra 4-4. Här kämpar Niklas Andersson (till vänster) och Rasmus Horn om bollen.
Foto: Benny Liljendahl
Andreas Hietalas saldo från matchen blev två målgivande passningar.
Andreas Hietalas saldo från matchen blev två målgivande passningar.
Foto: Benny Liljendahl
Tor har hämtat sig från 8-4 underläge och gått upp till 8-8 innan slutsignalen. Men i förlängningen gjorde NST mål och vann således 9-8. Känns surt att inte få med sig en poäng ens för det oavgjorda resultatet i fulltid... :-(
Tor har hämtat sig från 8-4 underläge och gått upp till 8-8 innan slutsignalen. Men i förlängningen gjorde NST mål och vann således 9-8. Känns surt att inte få med sig en poäng ens för det oavgjorda resultatet i fulltid… 😦

Men livet fortsätter och nästa match spelar vi hemma lördagen den 16 november mot SSV. Vi är på gång!

 

 

 

En reaktion på ”En förlust som sved

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.