Tretton utsålda konserter

Sammandrag av mina inlägg 2013.
WordPress säger att jag har haft tretton nästan slutsålda konserter på operahuset i Sydney då över 35 000 besökt min blogg.

Ja, ni vet ju att jag älskar statistik. Och då jag sett hur antalet besökare på min blogg blivit fler år efter år gör ju statistiken mig också glad!

2012 hade jag 23 756 besök på min blogg.
2013 blev siffran 35 692! Det ger ett snitt på nästan hundra per dag.
Tack alla ni som läser min blogg och hoppas ni vill återvända också i år!

Jag har lovat ta med Adrian lite oftare på bloggen i år och han tyckte det var helt fantastiskt att jag, som inte spelar särskilt många instrument och som inte sjunger opera så bra heller, har lyckats få fullt hus på operan nästan tretton gånger.

En gång sjöng jag faktiskt en operasnutt tillsammans med en väninna i en skogsdunge. Snutten förärades en riktig operasångare på hans födelsedag. Vi tyckte vi sjöng så fint, så fint. Våra äkta män var inte riktigt av samma åsikt och påstår att vi aldrig blir bjudna på operasångarens fester igen.

Men månne han nu inte ska ändra åsikt då han inser hur stor JAG är. För jag tror inte att HAN har fyllt Sidney Opera house tretton gånger.

9 reaktioner på ”Tretton utsålda konserter

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.