Tack alla kollegor!

Är det här måhända buskrosor?
Är det här måhända buskrosor?

Jag har under de senaste veckorna, särskilt efter att jag offentligt gick ut och berättade om det som hänt i mitt liv, fått en massa gåvor och även blommor. Den här buketten fick jag i går av kollegorna på tidningen i Borgå.

Eftersom jag inte kan nå alla personligen vill jag tacka för omtanken här. Detsamma gäller den omtanke kollegorna på min egen arbetsplats visat.

Ofta har det varit så att då jag känt mig som mest nere och bara gråtit, inte sett någon utväg ur sorgen … då har någon ringt på dörren eller bara dykt upp för att ge mig en kram ❤

Den här dagen börjar hos terapeuten och lite senare ska jag skriva hyreskontrakt. Då ska jag passa på att ta några mått i bostaden så att jag kan fortsätta planera den.

8 reaktioner på ”Tack alla kollegor!

  1. Jag är tacksam, och jag har lärt mig mycket under den här tiden. Till exempel att jag ska komma ihåg att berömma medmänniskor, säga att jag tycker om dem, tacka dem…

 1. Wow vilka fina och omtänksamma människor du har omkring dig. Det är när det blåser som mest man inser vilka vännerna är.

  Kram och lycka till idag!
  Stoffe

 2. Du har ett bra socialt nät, det är viktigt. Och de är goa mot dig och visar öppet, härligt! ❤
  Jag var också och tog mått på min nya lägenhet, det är bara så KUL att planera, njut nu av detta 😀 du har framför dig! Det är som en resa, jag det ÄR ju en resa i sig.
  Positiva kramar 😉

   1. Jo, men det är klart du är ledsen. Tårarna ska ut och de tar aldrig riktigt slut. Jag gråter än, fast de blir färre. Nya bostaden blir Ditt Nya Liv. Det blir säkert bättre!

   2. Jag måste orka tro på att det blir bättre, men ännu nio veckor efter att jag fick chockbeskedet känns det fruktansvärt. Sorgen har kanske lite bytt skepnad, men visst undrar jag… kommer jag nånsin över sveket?

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.