Nya bostaden m.m.

Här kommer en del av min dag i bilder.

Omöblerat tillsvidare men det här ska bli mitt arbetsrum.
Omöblerat tillsvidare men det här ska bli mitt arbetsrum.

I det här rummet kommer jag att sitta och blogga i framtiden. Via min nya dator som jag köpt från Sverige och som anländer nästa vecka.

Här kommer ett matsalsbord, sex stolar, en soffa och en tv och that´s it.
Här kommer ett matsalsbord, sex stolar, en soffa och en tv och that´s it.

Ni får tänka bort de möbler ni ser på bilden för de är inte mina. Balkongdörren och alla fönster förnyas innan jag flyttar in. Bostaden är 73,5 kvadratmeter stor.

Den ska inredas i maskulin stil. Troligtvis inga gardiner, inget blommigt, inga pasteller, inte rysch och pysch. Avskalat och enkelt.

Bilder av sovrummet och köket kommer senare!

Här blev jag väl omhändertagen.
Här blev jag väl omhändertagen.

Fastän nya bostaden gör mig förhoppningsfull och jag ser fram emot att få inreda den helt i egen stil blev jag ledsen på eftermiddagen. Tårarna bara kommer. Terapeuten säger att det är helt normalt, det behövs inga särskilda anledningar till gråt. Ingen som säger något elakt.
Blotta insikten om att livet förändrats, att det jag trodde på inte längre finns, att den jag litade på svek mig.

Det har sagts till mig att jag inte ska gråta över ett ”karlskrälle” som gjort mig så illa.
För det första tycker jag inte om att man kallar mitt livs största kärlek ”karlskrälle” och för det andra är det lättare sagt än gjort att stänga av känslor.

På släktens sommarställe fick jag gråta och där fanns människor som tröstade mig.

En prydnad på gården.
En prydnad på gården.
Sommarens första nypotatis avnjöts i dag på sommarstället.
Sommarens första nypotatis avnjöts i dag.
Och grillad lax till.
Och grillad lax till.

25 reaktioner på ”Nya bostaden m.m.

   1. När du kommit i ordning med din nya bostad och din nya dator kanske vi kan ta ett parti Wordfeud (skratt).

 1. Man ska gråta det är bra att visa sina känslor jag vet hur det känns kram

 2. Lägenheten ser bra ut! He blir nooo braa!
  Å 1000 tack för Mumin som kom me posten!
  @====== kram =======@

 3. Jag gråter också för din skull titt som tätt, så du kommer nog fälla många tårar än. Bara låt det komma!

 4. Alltså bostaden är ju stor och rymlig. Å nya dörrar/fönster ”på köpet – jo tack!
  Gardiner, rysch-pysch och liknande har inte vi heller. De är ju bara dammsamlare.

 5. Men det där kommer ju att bli toppen.
  Vad roligt att se hur du kommer att få till det. Åh, tack, någon som inte inreder med lull lull och rosa fluffiga kuddar. Men som sagt smaken är som baken 😀

  Krma
  Stoffe

 6. Det är klart att du ska gråta ut om du känner för det, annars vore det ju onormalt!
  Och just det där med att andra helt plötsligt berättar att dom aldrig har gillat ens man, att dom alltid tyckt han är ett karlskrälle osv. det måste vara skitjobbigt att få höra.
  Jag har en väninna som gått igenom en mycket dramatisk skilsmässa för 12 år sen och jag har aldrig någonsin dekat ner hennes gubbe. Trots att jag fick agera bollplank för hennes känslor och skjutsa henne ut och in på psykiatrisk klinik när hon inte ville leva längre. Nu mår hon bra och har kommit över det hela – och jag är evigt tacksam över att jag inte la mig i ”för mycket”.
  Lycka till med din nya lägenhet och ditt nya liv!
  KRAM
  Susie

  1. Du gjorde helt rätt då du lyssnade, stödde, förstod. Alla sorger o öden är olika. Jag är beredd på att det dröjer länge, länge innan jag kommer över sveket, men på något sätt måste det bara gå…
   Kramar!

 7. Blir man sviken, kränkt osv… så tar det ett tag innan allt blir till det bättre. Och då ska du ta den tid du behöver för att återhämta dig igen. Din nya lägenhet blir något nytt och fräscht och en bra plats och början på ett bra liv för dig… Kram ♥

  1. Tack för ditt stöd – jag behöver de här påminnelserna dagligen av mina vänner på bloggen och av alla i min närhet i vardagen. Jag vet ju innerst inne hur det är, vad som är rätt och fel, och att allt kräver tid – ibland är det bara så svårt att förstå, man vill få svar på frågor, men det finns inte alltid svar.
   Kram ❤

 8. Lummigt o grönt, ser bra ut din våning. Jag har snart ett år haft min lägenhet, men inga gardiner har jag ännu. Trivs med att ljuset kommer in. Lite i taget möblerar jag så det blir o se ut som MITT hem.

 9. Så fint du kommer att få!!! Och jag tycker att det låter jättekul att planera för eget nytt boende. Blir riktigt avundsjuk. Att få inreda och fixa i sitt alldeles egna hem, precis som man själv vill utan att bry sig om någon annan … Jag vet att du är ledsen över anledningen till att du hamnat i den här situationen, men visst är det väl ändå lite kul med det nya hemmet?

  Jag vill gärna pynta upp mina fönster på något sätt, för att bona in mig lite och få bort den sterila känslan, men det behöver inte vara gardiner. Tar nog hellre växter faktiskt … 😉

  1. Just det – jag har en massa växter här hemma och de ska alla få komma till nya bostaden. Jag börjar utan gardiner. Om det känns sterilt kan jag sträcka mig till att sätta fler mattor på golvet eller nåt slags fondgardin på väggen – men INTE i fönstret. Amen.
   🙂

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.