Jihuu…

… snart bär det iväg för Mumin och mig.
Under veckoslutet packar jag.
Och gissa om det är mycket som ska med? Bara dator- och kamerautrustning, kortläsare, laddare och sladdar väger massor.
Prioriterar jobbet och tvingas säkert ge efter på mycket annat. Sådant som hygienartiklar och kläder.
Se upp Amsterdam – jag kommer att gå omkring illaluktande och naken!

Resväska.

19 reaktioner på ”Jihuu…

 1. Du prioriterar helt rätt, speciellt om du ska göra inlägg för ditt jobb eller här på bloggen. Å hygienartiklar – dom finns gratis på varje hotell. Å deo kan man köpa på plats – så resonerar jag iaf:-)

 2. Man kan uppleva Amsterdam på många sätt, har själv varit där i ett dam sällskap som har beslutat att se alla europas huvudstäder, välplanerat men jätteroligt😀 sonen upplevde Amsterdam som ett slut på militärtiden, 10 personer i unisex kvart och rinkan anlände 2 dagar innan resan tog slut, men han tyckte det var alla tiders resa, slutkommentar: Amsterdam är Amsterdam ur alla synvinklar och värt att uppleva! Trevlig resa

  1. Underbar beskrivning av staden – jag ser allt mer och mer fram emot fem dagar med massor av upplevelser, och blir skönt att komma bort en stund härifrån – fastän jag älskar Lovisa.

 3. Ja, egentligen, varför släpa så tunga hygienartiklar egentligen? När jag gjorde min pilgrimsvandring var jag gramjägare, och kunde INTE köpa på plats, och du milde vad sånt väger!
  Gud, vad roligt du har framför dig! 😉 😉

  1. Försöker fokusera på det positiva i livet nu igen efter några dagars svacka!
   Så JA – jag ser mycket fram emot Amsterdam.
   Skulle egentligen klara mig med schampo och sånt som man får på hotellet, men är lite fixerad vid att det ska vara prima vara från frissan…

 4. Jag har länge efterfrågat standardiserade laddare som man kan använda till allt. Mina kläder blir färre och färre när jag reser, medan det elektriska fler och fler och de elektriska hamnar i handväskan ty jag vill inte förlora de dyra sakerna.

   1. Man börjar göra satsningar om det. Åtminstone inom samma märke och till och med över märkena. Min samsungsladdere passar även till min Sony kombinerad bluetooth/radio och iPhone har samma laddare till iPhone och iPad också.
    Men det blir ändå fyra laddare jag får dras med när jag reser. Plus det som ska hänga på laddare. 😉

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.