Byteshandel

Vi hade länge pratat om att Snede skulle få största delen från det syskrin jag köpte för ett knappt år sedan. Jag skulle ju bara ha några rullar tråd och synålar. Behöll även säkerhetsnålar men resten gav jag bort. Nålar och annan rekvisita som hör ihop med symaskiner, vad gör jag med dem då jag inte äger en symaskin? 🙂 Och flera trådrullar fick hon också.

Passar utmärkt i mitt hem.
Passar utmärkt i mitt hem.

Som tack hade hon med sig de här underbara stjärnorna som hon hade pysslat ihop själv. Besök gärna hennes blogg och gör som jag, beundra hennes idérikedom. Här är bara ETT exempel på vad hon pysslat ihop, finns mycket annat om du tittar runt där.

Tack snälla Snede@Bar 26!

19 reaktioner på ”Byteshandel

 1. Jag tackar och bockar(eller niger borde det vara),allt kommer garanterat till anvädning.
  Och tack för rundvandringen i ditt fina hem 🙂

  1. Toppen att allt kommer till användning, här hos mig låg allt bara i en byrålåda 🙂
   Trevligt att du kom på snabbesök – kanske jag nån gång kan sticka mig in och se hur ni bor! Kram!

 2. Hej! Va roligt att just du tittade in hos mig.
  Och dessutom lämnade en fin kommentar! 🙂
  Nu måste jag ju bara läsa runt lite här inne så jag får veta vem DU är!
  Ha en fortsatt fin vecka! ❤
  Kram

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.