Sampel av bilder…

… som av olika anledningar inte publicerats, men ändå sparats i mappen ”Bloggbilder”. Känns lite synd att inte publicera dem alls, så en del av dem matar jag ut nu, utan att de har ett samband med varandra. Resten får komma en annan dag.

Jag har nämligen tänkt bli ännu mer prestigelös än tidigare.
Min blogg har aldrig varit nischad och kommer så icke heller att bli (låter nästan som en text ur Bibeln)… och jag ska bli allt snällare mot mig själv. Således ska jag visa fler bilder på mig själv, utan att tänka att jag inte är vacker nog.

Minne från Tallinnresan i augusti :-) Bästa pizzan vi hade ätit på länge väninnan och jag.
Minne från Tallinnresan i augusti 🙂 Bästa pizzorna vi hade ätit på länge väninnan och jag.
En bild som också togs innan vi äntrade Tallinnbåten i Helsingfors i augusti. Men bilden hade likväl kunnat ha tagits i dag, vi har haft sol och värme, så november som det är.
En bild som också togs innan vi äntrade Tallinnbåten i Helsingfors i augusti. Men bilden hade likväl kunnat ha tagits i dag, vi har haft sol och värme, så november som det är.
Badrummet på hotellet i Tallinn.
Badrummet på hotellet i Tallinn.

Då vi reste förr med maken, som numera är ett ex, brukade vi fotografera alla rum i hotellen, även badrummen. Det var liksom kul att minnas hur det såg ut på alla de platser vi besökte. Bilderna finns med i våra album med pappersfotografier 🙂 Så det här är något jag fortfarande gör då jag reser.

Har fått bilder av mina läsare bland annat till skyltsöndag – jättekul med bidrag. Den visar jag om några dagar, på söndag förstås!

Och sist men inte minst för i dag – kom i håg att använda reflex i höstmörkret. Vill du vinna ett med Mumin-motiv? Delta i min tävling, instruktioner hittas på bloggens startsida!

32 reaktioner på ”Sampel av bilder…

 1. Den bästa biblen är en själv och sin blogg. När man går tillbaka i åren, läser och ser bilder. Hur man utvecklats och förstår bättre än förr … ☺

 2. Bra att su ”skyfflar ut” gammal bloggmat. Har hur många bilder som helst som bara skräpar i bloggmappen utan att de har publicerats. Så en rensning är en toppen idé!
  Dessutom är det ju ofta ”dokumentationsfoton” så att man minns vad man har gjort var och hur det såg ut där.

  Pappersalbum slutade jag med för 10 år sedan. Kollade då nämligen mina gamla album och såg hur min stackars bilder hade missfärgats…

  1. Tyvärr blir det nog inte pappersalbum hos mig nu mer heller… Vi gjorde det som samarbete med maken förr. Speciellt roligt har det varit att titta på bilder från olika resor.
   Nu får man hoppas att bloggen överlever, den är ju ett slags bild-dagbok. Sedan skriver jag dagbok för hand, men där finns inga foton.
   Tycker att också du ska skyffla ut en del av dina gamla bilder 🙂 Häng på!

 3. Jag älskar bloggar utan nisch ( ja förutom då fotobloggar då)
  Gillar när den liknar magasin. Lite av allt. Fina bilder, inte minst om dig. 🙂

  1. Visst är vissa nischade bloggar fina, gillar också fotobloggar.
   Och nog ska det ju få finnas av allt, också smink, inredning, kläder m.m. Vi läsare väljer ju vad vi tar till oss.
   Kram!

 4. En jädrans bra bild på dig när du angriper pizzan! Drt är just såna bilder som visar hur man ser ut! Inte såna där ställa- upp-o-le-in-i-kameran-bilder! Och jag var på konsert ikväll! Ca 200 personer! Tack, tack!

  1. Kul att så många kom till konserten! Hoppas vi på ÖN bidrog på vårt sätt.
   Håller med om att jag gärna ser fler vardagsbilder på bloggar. Livet är ju sällan så retuscherat och iordningställt som på många bilder i klatschiga bloggar 🙂

 5. Vi fotograferade också även badrum, på den tiden maken levde. Och detta har hängt i, så numera gör jag det själv! 😀
  Fast jag glömde det nu på Kreta 😉 hade väl inte tid.
  Syns att du gillade pizza 😉
  Nattakram!

 6. Känner igen mig, min blogg är inte heller nischad utan ganska spretig men jag tänker lite att livet är spretigt så därför blir det så . 🙂 Jag brukar också fota hotellrummen vi besöker 🙂 . När jag var i New York sfotograderade jag en massa brandposter ( tror jag de heter) funderar nästan på att göra som du och visa dem på bloggen i olika delar efter att ha blivit inspirerad från dig. De var så fina. Kram

  1. Du ska absolut visa brandposterna! Ser fram emot att få se bilderna!
   Vi är rätt många (vi som har vardagsbloggar) som funderar och fungerar lika, och har samma vanor som det här med att fotografera hotellrum 🙂
   Och ja… livet ÄR spretigt 🙂

   1. Ja, kanske 😀 men den sitter långt inne. Jag har faktiskt sagt jag ska försöka pallra mig väg i morgon så den som lever får se. Jag känner inte alls för det just nu.

   2. Det är nog kul om jag kommer dit för jag har helt underbara träningskompisar och de har efterlyst mig så det blir nog bra. Så nio imorgon bitti då ska jag träna sen får vi se om det blir kul. Just nu äter jag mörk choklad och dricker rött vin, känns inte så träningsinspirerat direkt. 😉

   3. Heja heja! Jag borde väl bli anmäld hos socialstyrelsen eller hos hälsovården… för att jag hejar på choklad och rödvin 🙂 Men jag dricker lite vitt själv nu och mår hur bra som helst.
    Vi ska INTE vara för stränga mot oss själva – fortsätt njuta ❤

   4. Sant och gott är det. Jag tycker om att du hejar! Jag njuter och skriver på Knut del 2 samtidigt medan min man och dotter sitter i soffan och tittar på barnprogram. Jag sitter i saccosäcken bredvid. 🙂

 7. Vi brukar också fotografera inne på de ställen vi bor på när vi är ute och reser. Det ser gott ut med pizzan. Bilder på mat hör också till vanligheten.
  Det finns nån teori om att man måste tycka bra om sig själv innan man kan tycka om någon annan. Vet inte om det stämmer men det låter klokt.
  Jag gillar foton när nån man känner med framför nån sevärdhet som ex.vis lutande tornet i Pisa. Det finns miljoner foton på det tornet men bara några få där både jag och tornet är med på bild.

  1. Jo, tror vi alla har våra vanor, och rätt liknande sådana då det gäller foton på resor 🙂
   Kan ligga något i din teori och jobbar därför på att inse att jag duger som jag är. Den som inte vill ha mig som sådan, vill ju inte ha just MIG 🙂

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.