Fina fönster, del 112

Den här bilden kunde gå in i serien Arkivet som jag startade för ett par dagar sedan eftersom jag hittade den i mitt bildarkiv från augusti 2012. Men jag publicerar den bland mina fina fönster i stället.
Den sommaren fyllde jag 50 år och min dåvarande make Benny och jag besökte Nice i Frankrike.
I hotellet vid strandbulevarden fanns det här fina fönstren.

Fönster i hotellet Westminster i Nice.
Fönster i hotellet Westminster i Nice.

Del 1 i serien.
Del 111 i serien.

17 reaktioner på ”Fina fönster, del 112

      1. Du anar inte hur många bilder jag har som är ovisade. Det blir bara så. Nya bilder tillkommer som känns mer aktuella eller så dömer man ut av nån anledning bara för att senare upptäcka att bilden vill visa sig. 🙂

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.