Skyltsöndag, den 31 juli 2016

Dörren till Galleri Saltbodan i Lovisa.
Dörren till Galleri Saltbodan i Lovisa.
Söndagsskylt_GS_1
Kati Rapias utställning.

Sista dagen i juli, ny månad i morgon. Sista månaden i den bostad jag nu bor i. Jag kommer säkert att sakna mycket. Bostaden är ljus, sval även under sommaren, grannarna är trevliga, här är lugnt och tyst.
Men allt har sin tid. Ett nytt kapitel börjar i mitt liv, åter en gång. Varje dag är ett oskrivet blad i livets dagbok. Det gäller att se möjligheterna i alla möten med andra människor.

Jag har tänkt att det är helt möjligt att intresset för min blogg dalar nu då jag blivit en gladare människa. Men det gör inget. Jag kanske får nya läsare och viktigast är ändå att jag har kvar alla er som är mina riktiga vänner här. Ni som kommenterar och delar med er av er livserfarenhet, ni som stöder och uppmuntrar.

Tycker så mycket om er alla – här får ni en stor kram ❤

Ps. Skyltsöndag förvaltas av BP och i slutet av det här inlägget hos henne hittar du länkar till andra som skyltar!

12 reaktioner på ”Skyltsöndag, den 31 juli 2016

 1. Lycka till med ditt nya liv i nya lägenheten! Det är precis som det ska vara, nyfiken på livet och oskrivna blad, hur spännande som helst.
  Njut så länge du varar ❤
  Kram, finaste vän!

  1. Ja, det är bra det där med att njuta så länge jag, du och vi varar – inte bara så länge DET varar, för då tänker man ju att det ska ta slut.
   Kram till dig fina Geddfish!

 2. Tack för kramen, den värmde gott 😚 Hoppas flytten och nystarten det ger blir dig till lycka för lång tid framöver. Kram!

 3. Älskar din skylt! Tycker även att de handmålade bokstäver på den välanvända anslagstavlan är riktigt bra och iögonfallande faktiskt. En utmärkt skyltning!
  Tusen tack för den och länken.

  PS. Om man bara läser din blogg för att ”gotta sig” åt problem du har haft i samband med skillsmässan och ett bra tag efter den, så skulle jag nog vara väldigt glad över att få färre läsare nu. DS.

  1. Ja tack, det stämmer nog att jag inte saknar de läsare som bara gottade sig åt min sorg och som aldrig lade in en enda kommentar.
   Har återfått lusten att fotografera ditt och datt i min stad, så jag ska försöka bjuda på blandade kompotter också i framtiden.

 4. Hellre färre läsare än att vara olycklig. Flytt är jobbigt om man trivdes och flytt till mindre är inte heller det roligaste. Tro mig, jag vet! Fast det blev bra för mig ändå och det kommer att bli bra för dig också.
  Tack för kramen. Kram tillbaks!

  1. Jag får lita på att det blir bra. Lägenheten är egentligen bara åtta kvadratmeter mindre så jag ska nog klara det 😀
   Och visst, hellre färre besök än att vara konstant ledsen.
   Inte har antalet läsare minskat drastiskt på nåt sätt, de håller sig i snitt kring 300 per dag – men då jag skriver något mer dramatiskt, ledsamt går de ofta över tusen…

 5. Carita! Blir lite chockad om det verkligen är så att människor inte vill läsa om det positiva och det glada i livet. Jag fungerar snarare tvärtom hoppar över ledsamheter för att hålla mig positiv. Det egna livet innehåller ju redan tillräckligt med sorger och beskymmer.
  Så glad för att du är en gladare människa!❤👍

  1. Tack för din kommentar! Ja, tänk om fler skulle fungera som du och vilja läsa glada nyheter och inlägg.
   Men jag har märkt att jag har mycket fler besökare då jag är ledsen… Få av dem skriver kommentarer, de är bara nyfikna eller gottar sig på annat sätt.
   Riktiga vänner stöder och återkommer till bloggen även då jag har glada nyheter.
   Kram till dig min vän!

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.