På Instagram…

… kan man göra mycket med sina bilder.
Jag tycker om att leka med dem rätt mycket där.
Men med den här bilden har jag inte gjort annat än gett den vanliga skärpa jag brukar och LITE förtydligat lövet på bilrutan.
Gillar bilden mycket – tagen inne från en bil, helt spontant, med mobiltelefonens kamera.

20161028_170952

34 reaktioner på ”På Instagram…

 1. Fin bild. Tänk om alla de löv, som sitter på mina lövträd kunde ha fallit till marken imorgon, så jag fick kratta klart för i år, och vänta på att få skotta snö istället. Omväxling förnöjer säg det.
  Svante

   1. Jag skryter lite med att jag krattar, jag kör en åkgräsklippare, och blåser löven till mitten av gräsmattan, och krattar de, som blir kvar i mitten. Det är faktiskt inte mycket löv att kratta bort, de flesta löven klipps i så små bitar att de blir kvar, som gödning. Däremot ser gräsmattan nykrattad ut inför vintern.
    Svante

   2. Nog krattar du ju en del ändå och bra så 🙂
    Har man jättestor gård är det inte alls fel att ta maskiner till hjälp. Att den dessutom klipper löven i bitar som göder gräsmattan är toppen!

   3. Med den blåst, som är idag, och skall vara under morgondagen, blir måndag dagen då det måste ”krattas”, för på tisdag ska snön komma enl. SMHI.
    Svante

   4. Nu är löven omhändertagna, så nu kan det få bli vinter, med snö. Jag har ställt fram snöskyffeln. Blåst +6 grader, och sol idag.
    Svante

   5. Det är varning för snöoväder på tisdag, och onsdag 2 till 3 decimeter, och blåst. Ska uträtta en del ärenden under måndagen, så jag kan koncentrera mig på snöskottning sedan.
    Svante

 2. Den här bilden var jättebra den tycker jag om ..
  Instagram ja det har jag ingen men blir mer och mer sugen på att öppna en nåja får se hur det går..
  Har haft problem med photobucket denna veckan där jag har alla bilderna som finns i mina blogginlägg så blev helt låst i 3 dagar men nu har problemet löst sig..
  Men har därför varit lite frånvarande.. Hoppas du får en fin helg nu och hoppas du mår bra…

  1. Tack! Ofta blir de bilder man tar i all hast, och inte planerar, de bästa.
   Jag är inte så aktiv på Instagram, sätter kanske en eller två bilder i veckan. Använder rätt mycket olika filter där, vilket jag inte gör i andra fall.
   Ska på innebandyresa i dag, lördag.
   Ha en skön helg du med!

 3. Det var en riktigt fin bild.Tänker att glasblåsare kunde använda riktiga löv att gjuta in i sina skapelser.Men det funkar nog inte vid tillverkning.

 4. Förstår att du gillar bilden, den är väldigt vacker. Minimalistisk i färgerna och uttrycket. Regn och grått ute, ett höstlöv på rutan. Som en fotohaiku. Det är bra att ha någon annan som kör, då kan man roa sig med kameran.

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.