Fulltecknad kalender

Jag visste att augusti skulle bli en bråd månad. Dels för att mycket kulminerar inför Lovisa Historiska Hus, dels för att jag har både flytt och en resa till södern framför mig.

I går hade jag två tidningsuppdrag, i dag hade jag ett. Vi informerar läsarna varannan vecka om torgpriserna, och det är alltid roligt att gå dit då vädret är fint.

Ett av flera stånd på torget i Lovisa.

Jag beundrar verkligen försäljarna som dag efter dag plockar fram sakerna och sedan ställer undan dem igen då det är dags att dra vidare.

Växterna når inte ut över trottoaren, det är bara kameravinkeln som gör att det ser ut så 🙂

Gjorde några ärenden på Alexandersgatan innan jag cyklade hem tillbaka för att skriva artiklar. Snart kommer en potentiell ny hyresgäst för att kolla bostaden jag bor i och i kväll är det husfotografering. I morgon ska hus också fotograferas, men bra att jag fick en massagetimme inprickad, den behövs!

Torsdag frissa och redaktionsmöte och flera LHH-förberedelser. Det finns massor att göra inför historiska-hus-evenemanget, fastän vi jobbat med det långt över ett halvt år.
På fredag kommer flyttlådorna och då har jag även översättningsjobb. Men på lördag och söndag tänker jag dra till en sommarstuga där jag har förmånen att få övernatta då och då. Bra att ladda batterierna där, för det lär inte ska bli lugnare veckor fram till den 26–27 augusti då LHH arrangeras, och den 29:e är det flytt som gäller!

25 reaktioner på ”Fulltecknad kalender

 1. Huhheij,massor att fixa,roliga grejjer lät alla ändå som. Trevligt med stuga man kan åka till,det är härligt med tysthet och lugnet.

 2. Kände först inte alls igen gatuvyn!!! Häpnar. Är fortfarande lite invalid, förresten. Går på värkmedicin. det tar sig, sa pyromanen… Men läkaren sa att inget torde vara sönderslitet, det tar bara tid…

 3. Otroligt vackert ser det ut att vara i Lovisa. Det är det ju ofta i gamla städer med genuin bebyggelse. Själv bor jag mitt emellan 2 industristäder,Avesta och Fagersta, som till stor del snabbt växte till under 1950-talet och ser ut där efter. Trista hus av bunkertyp och rykande industriskorstenar.

  1. Usch då, låter trist med en sådan bebyggelse…
   Hos oss har mycket gammalt bevarats, men nog finns det fula byggnader också och sådant som hann rivas då den ivern var som värst.

  1. Mestadels ja! En del kvällsjobb är lite tunga, jag jobbar bäst mellan 8 och 13.
   Och så skulle jag gärna läsa och kommentera mer hos bloggvänner men den tiden finns inte riktigt nu 😦
   Kram!

  1. Trevligt att du är med på min livsresa!
   Jag läser mina vänners bloggar så ofta jag hinner, nu blir det lite så att jag inte hinner kommentera så mycket men kanske jag får mer tid över i september!

 4. Härligt att du har mycket att göra. Dessutom av så varierande slag.
  Men hundfotografering? Gör man det även för hyreslägenheter ?

  1. Hundar ska jag inte fotografera 🙂 Kanske du skulle skriva hus?
   Alltså jag fotograferar nya hus som är med i historiska-hus-evenemanget, och tar nya bilder av hus där det hänt saker sedan fjolårets bilder togs.

 5. Skönt att du snart får lite ledigt mitt bland allt arbete. Man behöver få ladda batterierna. 🙂

 6. Puh du har verkligen att göra 🙂
  Men å andra sidan måste det vara bättre än tvärtom..
  Hoppas allt går bar både jobb flytt och resa.. men tills dess ha en fin kväll..

 7. Fullt upp är bra förnamnet tycker jag att det verkar som. Hoppas att du ger dig själv lite tid till återhämtning också.
  Kram, Ingrid

 8. Kul att du har tillräckligt med jobb men lika roligt att du kan fly fältet och återhämta dig i den lilla stugan. Det kommer nog att gå bra. En sak i taget bara 🙂

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.