Jag testar mig fortfarande fram

… här hemma, och just nu är min säng full med saker.
Ett bra sätt att få något gjort, det här saker måste hitta en vettig plats, åtminstone tillfälligt – annars kan jag inte gå och lägga mig 😀

Det är sovrummet jag inte varit helt nöjd med hittills. Jag skulle vilja ha färgharmoni. Men allt kan inte ske på en gång. Jag testar mig fram och får tacka dem som orkar ställa upp och släpa de tyngsta möblerna med mig, i dag min syster ❤

Saker som ska hitta någon plats, om inte annars, så tillfälligt – innan natten.

Ljus har jag alltid användning för. Så det här var det enda jag köpte från välgörenhetsbasaren för Corazon Grande.

20 reaktioner på ”Jag testar mig fortfarande fram

 1. Bra knep att lägga allt i sängen om man vill få det gjort … fast jag hade nog bara skyfflat ner det på golvet 😀
  Är det du som skrivit boken , ”Skuggor av svek”? Tänkte på att det ligger några exemplar av den … 🙂

 2. Hej, sitter här sen kväll o halkar in på sista två minuterna på ett finlandssvenskt program på SVT som heter Stolthet. I slutet rullar en massa namn, bl. a ditt! Tänker omedelbart att det är ju ett bekant namn, nu måste jag nog leta o se o jag kan finna hela programmet på play

 3. Skönt att få undan saker men åh jag ser att du har en lite söt mjukis Snobben.
  Får lite minnen när jag var liten, det var min favorit mjukisdjur. Den Snobben jag hade då var stor som jag kunde klä den olika plagg.
  Kom på nu, har faktiskt en liten som du har på bild, snarlik din. Ska se om jag kan hitta den hihi. 🙂

   1. Alla som kan det här med flöde brukar INTE rekommendera att ha arbetshörna i sovrummet. Där ska bara stillhet och lugnet råda och inte bli påmind om arbete. Och tänk att du kommer alltid sitta i ditt sovrum när du ska arbeta.

   2. Jag har haft det så ända sedan jag flyttade från en trerummare till mindre. Det finns inte plats för arbetshörnan nån annanstans – men jag trivs riktigt bra så här. Det stör inte mig att ha datorn i samma rum som sängen. I sängen gör jag inget annat än sover – jag läser inte ens där 😀

 4. Kollade just in bokhögen som jag ser andra ochså lagt märke till. Det skulle jag ochså vilja göra . Skriva en bok. Men hur börjar man 😲och hur gör man då man tror man är färdig ? Och så är det ju myclet däremellan ochså 😇😂men det skulle va så kul …. hur länge har du hållit på med 1 bok ? Är det fristående böcker eller följetång?

  1. Jag fantiserade och planerade mer än tio år innan Adrian, huvudpersonen, föddes.
   Men allt det där är individuellt.
   Jag tror det viktigaste är att han man en story att berätta.
   För min del gäller det att veta hur boken börjar och hur den slutar. Däremellan lever allt sitt eget liv.
   Svårt att förklara, men jag svarar gärna på fler frågor via mejl t.ex.
   Böckerna utgör en trilogi, men berättelserna är ändå fristående, du måste inte ha läst bok 1 och 2 för att kunna läsa bok 3.
   Jag skriver disciplinerat, t.ex. från 9 till 15, då jag författar. Att vänta på ”att inspirationen ska infinna sig” är ingen idé.
   Då jag var tjänstledig skrev jag en bok på cirka 3 månader, med ett visst förarbete gjort, men bok 1 krävde mycket mer tid.

   1. Åh , vad spännande. Ja, jag mailar gärna vidare på funderingar .Vill gärna läsa dina böcker men jag läser hest med örat . Spinner gärna vidare. Tack 😀

   2. Jag vet inte om mina böcker finns som ljudböcker… ibland händer sånt utan att man vet det själv, har jag märkt.
    Och utan att man som egen förläggare får betalt…
    Men om du vill veta mer så hör av dig bara! Svarar så fort jag hinner!

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.