13 reaktioner på ”Julstämning, 11 morgnar kvar

 1. Det lilla jag har satt upp, blir inte mer, och åker ut den 27. Då återgår jag till normala fönsterbelysningen.
  Svante

 2. Jag har gran en kungsgran..
  Den är oäkta men otroligt fin och ser ut som en riktig, Jag blir snuvig av riktiga granar..
  Men hos oss blir det ingen riktig jul utan och eftersom det ska firas hemma hos mig i år så ska paketen ligga under granen.. Jag älskar att tända den på kvällarna och bara att ligga och titta på den..

 3. Vilka vackra prydnader! Och de gör sig så bra i fönstret. Gran har vi ingen nymer, men lite julprydnader ska jag npg få fram. Om vi varit hemma har jag haft en liten enbuske i kruka eller tallris.
  Önskar dig en fin Luciakväll.

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.