Variationer av Let´s dance

Efter den superba insatsen av Tor i går, då laget avancerade till innebandyns cupfinal i Finland – blev det snäppet sämre insats i dag och förlust 3–4 i en av grundseriematcherna i division ett.
Men det är lätt att förstå att 74 minuters effektivt spel i går tyngde i benen i dag. Dessutom ska vi komma ihåg att resan var lång, start halv tio på morgonen och hem kom spelarna kring två på natten.

Men det är ju inte så allvarligt det här, det är bara idrott. Och ibland kan det se ut som om lagen övade inför Let´s dance 😀

Stilprov nummer ett.
Stilprov nummer två.

 

6 reaktioner på ”Variationer av Let´s dance

 1. Fullt förståeligt att det blev förlust idag. Inte bara att laget fick spela förlängning och inte kunde vila många timmar efter skrällen igår, utan det var ju liksom en mental antiklimax idag också. Tycker det är en riktig sunshine story med cupfinalen den 20 januari. Å prispengarna är inte alls fel. Inte i klass med fotboll, men med tanke på att Tor troligen endast har amatörer i sitt lag som jobbar heltid och att laget kommer från en stad med endast 6 000 invånare så är det otroligt stort! Det är faktiskt helt underbart!

  PS. Let’s dance gillar jag inte. Så ge mig gärna fler innebandybilder i stället;-) DS.

  1. Hahaa – innebandy-letsdance-bilder kanske jag ska låta bli då 🙂
   Ja, visst är det stort. Alla spelare har andra jobb, många studerar. Ingen lever på innebandyn, men oj så stort hjärta både spelare och fansen har här.
   Det är en solskenshistoria 🙂

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.