Bitande kall vind

… bidrar till att -6 känns som -10 grader minst. Men solen har visat sig från och till i dag.

Östra Tullgatan.

Här är jag på väg hem från mataffären. Mycket snö har vi inte som ni ser.

Annars blev det en rivstart på dagen. Jag hade tagit sovmorgon och kopplade bort ”stör ej” från telefonen först 9.15. Där hade jag missade samtal, meddelanden på Messenger och flera mejl som väntade på svar. Kul att vara populär 😀

Det har varit en hel del tidningsjobb men också uppgifter för Lovisa Tor som står mitt ❤ nära. Lördagens finska cupfinal finns förstås i våra tankar redan nu.

20 reaktioner på ”Bitande kall vind

 1. Hos mig har det kommit så mycket snö att jag inte ens fick tid att ta fram kameran. Jag har skottat i 8 timmar, och blev inte klar. Imorgon får jag börja om igen, och hoppas jag hinner klart då. Det är minst 75 cm snö på åkrarna här nu.
  Svante

   1. 05:15, 17/1-2018. Snön vräker fortfarande ner blåser gör det också, och är -3,5 grader, jag har inte gått ut och mätt snödjupet, men inifrån ser det ut som om det kommit mer än 1 dm sedan jag skottade igår. Väntar med att gå ut tills det blir ljust ute.
    Svante

   2. Jag har varit ute och skottat snö hela dagen igår, och nästan hela dagen idag. Jag blev inte klar med allt jag vill ha skottat, men jag kan få ut bilen från garaget, och in den igen. Se kommande inlägg.
    Svante

   3. Jag behöver inget pussel, för att få tiden att gå. Är det inte snöskottning, så finns alltid dammsugaren, eller promenad vägarna, provade en av dem efter snöskottningen, och den var inte skottad, så det blev en tung promenad.
    Svante

   4. Jag behöver nog inte heller pussel för att få tiden att gå 😀
    Finns alltid saker att göra, men pusslet är fin avkoppling för mig – när jag pusslar tänker jag inte hela tiden på jobb, dvs är nånstans i framtiden.

   5. Mina promenader är avkoppling för mig, sedan jag slutade röka, och kröka för fyra år sedan.
    Svante

 2. Samma här – blåsten alltså. Dessvärre tog den med sig betydligt mera snö än hos dig. Men det var åtminstone inte lika kallt, runt nollstrecket. Alltid nå’t.

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.