13 reaktioner på ”Frid

  1. Visst gör den det. Trots att det är en kyrka så tänker jag på när man stod på gårdsplanen efter att ha kommit från dasset och såg hur det lyste från fönstren i mormors hus. Frid, trygghet, trevnad. Vacker bild.

  2. Min assicoation till ”frid” är helt galen. Men den skall jag inte berätta här, det blir för dråpligt och nån kan bli illa berörd. Men min brevvän i Sverige avslutar alltid sina brev med ”Frid”, av någon likadan orsak. Och mina brev till honom avslutas med ”Fröjd”. Vi har känt varann i 45 år, hans hemsopor är mina hemsopor – nästan. Verkligen en speciell sorts brevväxling…

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.