Minutschema som gäller

På torsdag är det dags för Nya Östis läsarresa. Fram tills dess är det minutschema som gäller 🙂
Papperen till bokföringen ska lämnas in och momsskatter betalas tidigare än vanligt. Efter resan skulle det vara för sent, och skattebjörnen ryter genast till om man inte är laglydig.

Då en kollega också är bortrest just nu hoppar jag in på tidningens layout. Fixade lite i dag, mer i morgon och resten på tisdag.

Gav i dag en extra nyckel till en väninna som kommer hit för att vattna krukväxter och ta hand om lite post medan jag är borta. Av henne fick jag den här fina växten. Vet inte vad den heter, men den matchar mina tapeter ❤

Lite nöje måste man unna sig också, så i dag gick jag på Tors match. Nuförtiden betalar jag inträde. Skulle aldrig missbruka presskortet då jag inte jobbar. Då jag betalar får jag också bete mig ”hur som helst”, heja på bara ett lag så att rösten försvinner.

Tor vann rätt komfortabelt 9–5. Skönt efter 7–3 förlusten i onsdags.

Borta mot M-Team i onsdags blev det förlust.
Hemma mot FBC Turku seger i dag med 9-5.

Ibland undrar jag hur jag orkade skriva till Tors hemsida om alla matcher, hela säsongen från september till april… efter varje match, på finska och på svenska… plus bildhantering och utskick till media. Sällan slutade jag jobba före midnatt.

Kanske för att mitt ❤ var, och är, blågult som Tors dräkt.

På våren kom ändå beskedet om fortsatta mammografiundersökningar för min egen del. På sensommaren blev mamma inlagd på sjukhus. I dag mår vi alla bra, men jag valde bort jobbet med Tors hemsida ändå. Också för att jag är redaktionschef på Nya Östis. Där uppstår en intressekonflikt då jag vill prioritera NÖ. Som pressansvarig för Tor hörde det förstås till att jag behandlade alla tidningar och radion likvärdigt, och att informationen med text och bilder gick ut snabbt.

Allt har sin tid.
Nu är det skönt att nästan bara vara supporter. Ibland skriver jag för NÖ, men vi har också en annan sportreporter.

 

15 reaktioner på ”Minutschema som gäller

 1. Ja du! Det låter som att du är sysselsatt minst 120 procent än 70 procent tills du åker till Andalusien. Men hellre det än att ha tråkigt, eller hur;-)
  Kul med en vinst för Tor. Japp, allt har sin tid. Å även om man brinner för ett lag och matchrapporter så tar det ju sin lilla tig. Å ideellt arbete är sällan ”lönsamt” om man säger så.

  1. Skulle jag ha extra pengar på banken skulle jag gärna jobba ideellt, men nu gäller det varje månad att skrapa ihop pengar till hyra och olika räkningar.
   Jag är nöjd med livet ändå och det är ju huvudsaken 🙂

 2. Det var en jättefin och magisk duk. Jättefin växt du fick av din väninna. Ser att det är mycket på gång.

  Ha en fin första oktober
  kram
  Malin

 3. Nu kan du ta bilder på Tor när de spelar utan att behöver tänka på vilka som ska publiceras. Hoppas du hinner att fixa allt som ska göras och sedan kan du bara slappa. Kram!

 4. gläder mig att både du och lilla mamma mår bra! Dessutom är det ju väldigt förnuftigt att du väljer bort vissa projekt hur roliga dom än är. Man orkar inte hur mycket som helst. Så bra där!
  Förstår att du hejar på Tor- med de snygga färgerna ( blågult!!!! 😉

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.