Mumin till Japan

Postcrossingen är intressant då mottagaren väljs slumpmässigt. I dag bestämde jag mig för att posta ett kort så att jag kom ut på en liten promenad. Mottagaren blev en kvinna i Japan och hon hade bland annat kort med Muminmotiv på sin önskelista.

Kort med Muminmotiv har jag nästan alltid i mitt lager. Jag hoppas att hon blir glad för det här kortet 🙂

Och till min stora glädje såg jag att Fresno-kedjan förbereder sin öppning i Hotel Degerby. Där fanns en bar och en lunchrestaurang tidigare, men de stängde. Och då även veganrestaurangen stänger i stan, känns det bra att vi får något nytt. Här torde man i framtiden också få en biff om man vill ha en sådan 🙂

Än finns här mycket att göra bakom fönstret. Tycker att speglingen blev kul!

8 reaktioner på ”Mumin till Japan

  1. Den japanska kvinnan kommer nog bli jätteglad för Muminkortet som är så fint.
    Stort GRATTIS till den nya restaurangen. Fresno har jag inte sett här – än.

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.