Frukost kryddad…

… med asfaltsångor blev det i dag. Jag har ju alltid vädringsfönstren öppna, i köket även om natten. Jag vaknade av bullret klockan åtta, men hade inte förstått att den dagen då asfalten läggs kommer lukten in i bostaden.
Nå, jag får det troligen utvädrat senare i dag. Och gatan är snart jämn och snygg, fri från farliga gropar.

Hurraaa! Jag har lyckats fånga människor på bild 😀

Annars vaknade jag första gången klockan fyra. Drömde att fyra giftspindlar krälade på mig. Jag försökte vara orörlig men ropade ändå hela tiden på hjälp. Mina kollegor hade annat att syssla med, så ingen kom.
Senare såg jag att spindlarna bitit mig, jag hade flera rodnader, små svarta märken, större röda upphöjningar i huden… På vårdcentralen sa dom att det inte är något farligt, jag skulle bara köpa nåt slags balsam från apoteket. Men jag fick ingen att köra mig dit heller för alla var berusade! :- D

Så här har min dag börjat.
Hur har din dag kommit i gång?

25 reaktioner på ”Frukost kryddad…

 1. God förmiddag! Tappade en plomb när jag borstade tänderna, sen föll tandborsthuvudet så jag fick söka… Nu till butiken, få se vad jag tappar där… Plomben åtgärdas om 23 timmar, världens bästa tandläkare…

 2. Hihi jag har klarat mej från spindelangrepp. Det har varit lite kallt i natt men solen värme ganska snabbt så vi har tagit två fina promenader. Nu skall jag prova på boule och det skall bli spännande. Måste kasta med vänster arm eftersom högra axeln är skadad.
  Ha en skön kväll utan asfaltsångor.
  Kram

   1. Ja det var kul och jag kunde kasta med vänster arm. Hoppas dom är klara snart så du får lugnt igen.💕

 3. Jag drömmer också konstigheter men inte om några spindlar. Men i vintras när min son ringde och berättade att han blivit stucken på halsen av en Skorpion när han var i Indonesien. Han klarade sig bra men blev riktigt rädd. Då drömde jag om alla möjliga djur som kröp på mig.

 4. .. ”alla var berusade” låter lovande, huhhu!!!😂
  Här började dagen bra, sovit gott och kände att allt är som finn säger ”just eikä melkein”.

 5. Drömmar och verklighet är två skilda saker , vi får ta del av båda två , om drömmarna(spec om de är mardrömmar ) tar över måste vi lasta av oss dom genom att ge verkligheten en chans den är då bra ,mycket trivsammare och ibland lite ”råddig” men betydligt bättre än mörka drömmar , så försök ”skippa” dem och du mår bättre

  1. Det var inte en så farlig dröm, värre var den jag hade om jag blev levande begravd.
   Jag verkar ha mardrömmar en eller två gånger i månaden, mestadels annars drömmer jag tokiga, härliga och roliga saker 🙂

 6. Usch då på allt. Asfalt och spindlar i drömmen. Jag själv har blivit biten av spindeln när jag var 5-6 år gammal. Min underarm blev svullen mer än det var önskvärt. 🙁

 7. Hahaha! Försök tolka den drömmen du;-)
  Som du vet är jag aningen konstig. Så du blir säkert inte ett dugg förvånad att jag bara älskar doften av ny asfalt. Nej, det blir du nog inte;-)

 8. Ja den drömmen! Synd att jag inte kan tyda den, ha…ha… Hoppas att det luktar bättre i lägenheten. Önskar dig en natt utan drömmar, god natt!

 9. Vad tur att det bara var en dröm! Hoppas asfalteringen gick bra och jag måste säga att jag avundas inte de som ser till att våra gator är i bra skick. Vilket tungt, smutsigt och högljtutt jobb. Jag hoppas de får bra betalt för mödan!

 10. Bra att de gör något av gropar på vägarna hos er, det görs inte alltför mycket åt det här i UK, så vi skakar runt i bilarna så gott det går.
  Vilken hemsk mardröm, tur att det bara var en dröm.
  Här i Wales skiner solen och det är så vackert nu.
  Ha det bra!

  1. Nu har det blivit sol hos oss också, idag onsdag.
   Ja, det skramlade och skrällde alltid mycket då bilar med släp körde ner i groparna också.
   Ha det gott!

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.